Tuoteryhmät

Softcare tarjoaa laajan valikoiman siivousratkaisuja kotiin ja ulkoiluun. Tarjoamme kuluttajatuotteita ostettavaksi verkkokauppamme ja jälleenmyyjiemme kautta. Lisäksi tarjoamme tuotteita ammattilaisten ostoon suuria määriä. Alta löydät kaikki tuoteluokat ja esimerkkejä suosituista tuotteista.

 

Ammattikäyttö

Softcare tuotteemme isossa ammattikäyttöön sopivassa koossa. Tutustu tuotteisiin, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet, oikeassa koossa. Osa tuotteissa ostettavissa suoraan Verkkokaupasta.

Näytä kaikki tuotteet

Huonekalut

Huonekalujen pesu- ja hoitotuotteet. Löydä kaikki mitä tarvitsen huonekalujen hoitoon; suojaamiseen, pesuun, tahranpoistoon, sähköisyyden- ja hajunpoistoon. Nämä tuotteet löydät mm. hyvin varustelluista huonekaluliikkeistä.

Näytä kaikki tuotteet

Kodin puhdistus

Softcare puhdistaa kaikki kodin pinnat lattiasta kattoon kotimaisilla Softcare tuotteilla. Löydä puhdistustuotteet kaikille kodin koville ja pehmeille pinnoille. Poista tahrat, rasva jäljet, bakteerit, epämiellyttävät hajut, noki ja kalkki.

 

Näytä kaikki tuotteet

Lemmikkien hoito

Puhdista ja hoida lemmikkisi turkkia hellävaraisesti shampoo ja hoitoaineilla. Poista lemmikeistä aiheutuvat ikävät tuoksut Hajunpoistajalla tai Hajun- ja Tahranpoistajalla. Pidä lemmikkisi varusteet puhtaampina ja helppohoitoisempina Varustesuojalla.

 

Näytä kaikki tuotteet

Muut tuotteet

Tutustu myös muihin Softcare tuotteisiimme. Valikoimastamme löytyy erilaisia tuotteita suoja- ja pesuaineiden lisäksi. Valikoimassa mm. Hengityssuojaimia, suu-nenäsuojaimia, pintadesinfiointiainetta ja käsihuuhdeautomaatteja.

 

Näytä kaikki tuotteet

Nahanhoito

Kaikki mitä tarvitset nahan puhdistukseen ja hoitoon! Tutusta myös erilaisiin nahanhoitopakkauksiin, joista löydät kaikki nahanhoitoon ja puhdistukseen tarvittavat tuotteet yhdestä paketista. Opi valitsemaan oikea tuote oikealle nahkatyypille tältä opassivulta.

 

Näytä kaikki tuotteet

Tarjoustuotteet

Myynnissä vain verkkokaupassa.

 

Näytä kaikki tuotteet