Monelle kivaa kesäpuuhaa on kirppiksillä kiertely

Monelle kivaa kesäpuuhaa on kirppiksillä kiertely. Ja niitä tuntuu olevan tarjollakin kesäaikana enemmän, kun ne voidaan järjestää ulkona. Välillä tulee tehtyä hyvä löytöjä. Mutta monesti myös ihana kirppislöytö, oli se sitten vaate tai muu tekstiili, haisee pahalle. Tekstiilissä saattaa olla ns. kellarin tai varaston haju, tupakanhajua tai sitten edellinen käyttäjä on pessyt sen voimakkaan hajuisella […]

Monelle kivaa kesäpuuhaa on kirppiksillä kiertely. Ja niitä tuntuu olevan tarjollakin kesäaikana enemmän, kun ne voidaan järjestää ulkona. Välillä tulee tehtyä hyvä löytöjä. Mutta monesti myös ihana kirppislöytö, oli se sitten vaate tai muu tekstiili, haisee pahalle. Tekstiilissä saattaa olla ns. kellarin tai varaston haju, tupakanhajua tai sitten edellinen käyttäjä on pessyt sen voimakkaan hajuisella pesuaineella. Yhtä ikäviä seikkoja kaikki. Hajunpoisto ei ole aina helppoa kotikonstein. Normaali pesu, etikalla ja astianpesuaineella hankaaminen, ruokasoodatemput tai kahvipurujen käyttö eivät nekään aika tehoa.

Onneksi nykyaikainen kemia auttaa näissäkin tilanteissa. Softcaren tuotteet hajottavat kemiallisesti hajua aiheuttavat molekyylit ja poistavat hajun siten lopullisesti. Prosessiin ei tarvita allergisoivia hajusteita ollenkaan.

Jos sinulla on ongelmia hajujen kanssa, esimerkiksi tekstiileihin pinttyneen tupakan hajun, hien, savun, eläinten jätösten tai muiden epämiellyttävien hajujen kanssa, voit käyttää Softcare hajunpoistajaa tai miedosti hubbabubalta tuoksuvaa Power hajunpoistajaa. Puhdista ensin näkyvä lika ja suihkuta hajunpoistajaa suoraan käsiteltävälle pinnalle. Tuotetta voidaan huoletta suihkuttaa uudelleen, ellei haju kerralla poistu. Syynä toistoon on yleensä se, että hajua muodostavia molekyylejä on niin paljon, ettei kertakäsittelyllä vielä saada kaikkia hajoamaan. Myös Softcare SportWash pyykinpesuaine poistaa hajuja ja tahranomaisiin hajunlähteisiin auttaa myös Hajun- ja tahranpoistaja.

Muista myös suojata kallisarvoinen aarteesi. Softcare Tekstiilisuojalla voit käsitellä vaatteet, pöytäliinat, matot jne. Näin voit nauttia löydöstäsi pitkään. Hajuttomana ja suojattuna.

Nautitaan kesästä!