Arvot ja ympäristö

7

Soft Protector Oy noudattaa EFQM -ympäristöstandardia

Haluamme vaikuttaa Softcare-tuotteita valmistaessamme ja kehitellessämme yhteiseen ympäristöömme. Valitsemme raaka-aineet, pakkaukset ja toimintatapamme siten, että ne kuormittaisivat mahdollisimman vähän ympäristöä.

Kaikki käyttämämme pakkaukset ovat kierrätyskelpoisia. Muovipakkaukset ovat kierrätettävää HDPE-muovia. Nämä voidaan hävittää normaalin sekajätteen mukana tai polttamalla.  Pahvipakkaukset ovat valkaisematonta kartonkia, jotka voidaan palauttaa kartongin kierrätykseen. Emme käytä ponneaineita sisältäviä aerosolipakkauksia. Tuotteemme ovat luontoystävällisiä ja taloudellisia käytössä.

Softcare pesuaineet ovat biohajoavia, eivätkä sisällä fosfaatteja tai zeoliitteja. Ne huuhtoutuvat helposti jo matalissa pesulämpötiloissa. Suoja-aineissa käytettävä liuotin, isopropanoli, on täysin luonnossa hajoava. Suojan tehoaine, fluoropolymeeri on inerttinen aine, joka ei reagoi minkään kemikaalin kanssa.

Haluamme valmistajana toimia edelläkävijänä alallamme myös ympäristöasioissa. Johtavana suoja-aineiden valmistajana haluamme luoda alalle korkeat standardit laadun, ympäristöystävällisyyden ja käyttöturvallisuuden suhteen.

Soft Protector Oy kantaa lakisääteisen tuottajavastuunsa pakkauksistaan.

Lataa todistus