Kivipinnat

Softcare on hyvä apu kivipintojen suojauksessa ja hoidossa. Suojaamalla huokoiset pinnat pysyvät ne helppohoitoisina ja kauniina pitempään.

Softcare on hyvä apu kivipintojen suojauksessa ja hoidossa

Suojaamalla huokoiset pinnat, kuten marmori, vuolukiva, tiili ja laattasaumat, pysyvät ne helppohoitoisina ja kauniina pitempään.

Marmoria käytetään usein lattian ja pöytä tasojen materiaalina. Sen ongelma on kuitenkin sen huokoinen rakenne, johon lika imeytyy helposti ja jättää pysyviä jälkiä. Suojaamalla marmorin, kestää se tahraantumatta jopa kahvin ja öljypohjaisen lian.

Tiili, vuolukivi ja kivipintaiset takat likaantuvat helposti makkaranpaistossa syntyvistä rasva roiskeista. Myös noki tarttuu helposti huokoiseen kivipintaan. Suojaamalla takan ulkopinnat, estät tällaisten tahrojen synnyn. Varsinkin valkoiseen takkaan lika tarttuu helposti. Se kannattaa suojata.

Kylpyhuoneen laattasaumat likaantuvat nopeasti ihon ravasta ja saippuasta. Kun likaa kertyy, alkaa saumoissa bakteerikasvu ja jopa mustaa hometta syntyy nopeasti kosteissa, lämpimissä olosuhteissa. Suojaamalla saumat kivisuojalla, ei lika tartu niihin ja puhdistus helpottuu. Kokeile!

Takkaan palanut noki on vaikeaa poistaa. Myös takan lasiluukkuihin palaa kiinni helposti nokea, jos veto on heikko. Softcare Nokipesu on todella tehokas irrottamaan nokea. Lasiluukutkin puhdistuvat kuin leikiten hankaantumatta mattapintaisiksi. Nokipesulla lähtevät myös vaikeat rasva- ja pikitahrat kaikilta kovilta pinnoilta. Nokipesu ei ole aggressiivinen eikä vahingoita pintoja. Se on luonnossa hajoava ja luontoystävällinen.