Iloista pääsiäistä

Tipuja, pupuja ja ripaus oikeanlaista kemiaa Pääsiäinen on monelle myös paluu kesämökille pitkän talven jälkeen. Viimeistään nyt mennään mökille olemaan ja viihtymään. Viihtymiseen vaikuttaa moni asia. Meillä ihmisillä on kuitenkin tapana näin keväisin laittaa paikat kuntoon, jotta kesällä voisi sitten keskittyä olemaan ja nauttimaan. Toki samaa pätee myös kotona oleiluun. Kevät ja lisääntyvä valo nostaa […]

Easter greeting card

Tipuja, pupuja ja ripaus oikeanlaista kemiaa

Pääsiäinen on monelle myös paluu kesämökille pitkän talven jälkeen. Viimeistään nyt mennään mökille olemaan ja viihtymään. Viihtymiseen vaikuttaa moni asia. Meillä ihmisillä on kuitenkin tapana näin keväisin laittaa paikat kuntoon, jotta kesällä voisi sitten keskittyä olemaan ja nauttimaan. Toki samaa pätee myös kotona oleiluun. Kevät ja lisääntyvä valo nostaa talviunilla olleen energian jälleen esiin ja oikein tekee mieli laitella paikkoja kesäkuntoon.

Muutama vinkki miten helpotat elämääsi

Softcare Tekstiilipesu 500 ml

Pese kalusteista ja pehmusteista tahrat pois tekstiilipesulla

Softcare Verhoilusuoja 500 ml

Suojaa pestyt sohvat, nojatuolit, sohvatyynyt, ulkokalusteiden pehmusteet ja pöytäliinat

Softcare Takkalasin ja noen pesuaine 500 ml

Pese lasiset takkaluukut ja muut nokeentuneet pinnat

Näillä pienillä toimilla teet jo heti olemisesta keveämpää. Tarvitaan siis ripaus oikeanlaista kemiaa, tipuja ja pupuja unohtamatta.

Iloista pääsiäistä!