Talvivaatteiden suojaaminen pulkkamäkeen ja lasketteluun

Kuuluuko hiihtolomasuunnitelmiisi laskettelua tai mahdollisesti iloinen iltapäivä pulkkamäessä koko perheen voimin? Ilo voi jäädä lyhyeen jos talvivaatteet ovat lupauksista huolimatta kosteat jo muutaman laskun jälkeen ja lapaset sekä pipo läpimärät.

Ulkovaatteiden_suojaus_SoftcareKuuluuko hiihtolomasuunnitelmiisi laskettelua tai mahdollisesti iloinen iltapäivä pulkkamäessä koko perheen voimin? Ilo voi jäädä lyhyeen jos talvivaatteet ovat lupauksista huolimatta kosteat jo muutaman laskun jälkeen ja lapaset sekä pipo läpimärät. Entä ne ikimuistoisimmat hetket kun päädyt spontaanisti leikkimieliseen lumisotaan ystävien kesken? Tuleeko kesken hauskanpidon äkkilähtö kotiin, kun vaatteet ovat kastuneet ja on pidettävä kiirettä, jos haluat pelastua flunssalta?

Erityisesti vaatteille ja asusteille tarkoitettu tekstiilisuoja antaa suojan niin kastumista kuin likaantumistakin vastaan. Helppokäyttöinen ja turvallinen suojasuihke muodostaa tekstiilien kuitujen ympärille molekyyliverkon, joka ei päästä kosteutta ja likaa imeytymään kuituihin. Suojaus helpottaa olennaisesti puhdistamista ja vaatteiden siistinä pitämistä. Softcare suoja sopii kaikille tekstiilimateriaaleille. Voit suojata tavalliset talvivaatteet ja esimerkiksi Gore-Tex-takit sekä villaiset asusteet. Kyllästysaine ei vaikuta tekstiilien hengittävyyteen, ulkonäköön tai tuntuun. Suojaa ei myöskään tarvitse uusia jokaisen pesun jälkeen.

Myös kengät kannattaa suojata, jotta voit rauhassa pyöriä lumessa ja pikkuväenkin jalat on suojattu kylmettymiseltä. Tiedätkö sen ikävän tunteen kun kenkään kaikista yrityksistä huolimatta pääsee lunta? Voit suojata myös sukkasi. Vaatteiden suojakäsittely tekee tavallisista sukistakin vedenpitävät ja pidät varpaasi kuivina. Säästät pitkän pennin, kun uusien erikoiskankaista tehtyjen talvivarusteiden ja -vaatteiden ostamisen sijaan suojaat jo omistamasi ulkoiluvaatteet tekstiilisuojalla.

 

blogi_CTA_suojaa_talvivaatteet