Softcare valmiina kesään

Ulkokalusteiden kunnossapito Ulkokalusteiden huoltaminen on tärkeää, jotta ne säilyisivät hyvinä mahdollisimman pitkään. Softcarelta löytyy aineita eri kalustemateriaalien pesuun ja suojaukseen. Kaikki Softcare tuotteet ovat luonnossa helposti hajoavia ja siten turvallisia käyttää vaikka ruohokentällä. Pese ensin Kalusteet kannattaa aina pestä ensin ja suojata puhdas pinta. Uudella Ulkokalusteiden rasvapesulla voi pestä niin muoviset kuin puisetkin kalusteet. Se […]

Garden table

Ulkokalusteiden kunnossapito

Ulkokalusteiden huoltaminen on tärkeää, jotta ne säilyisivät hyvinä mahdollisimman pitkään. Softcarelta löytyy aineita eri kalustemateriaalien pesuun ja suojaukseen. Kaikki Softcare tuotteet ovat luonnossa helposti hajoavia ja siten turvallisia käyttää vaikka ruohokentällä.

Ulkokalusteiden rasvapesuPese ensin

Kalusteet kannattaa aina pestä ensin ja suojata puhdas pinta. Uudella Ulkokalusteiden rasvapesulla voi pestä niin muoviset kuin puisetkin kalusteet. Se sopii myös terassin ja esim. piha-aitojen ja katosten pesuun. Pesuaine on valmistettu kotimaisesta rapsista ja se on luontoystävällinen ja biohajoava.

Teak- ja muut puukalusteet

Olemme ilolla huomanneet että puiset kalusteet tekevät vahvaa paluuta koteihin ja mökeille. Softcare Puuöljyllä voi käsitellä teak- ja kovapuukalusteet. Ennen käsittelyä pinnan voi hioa ja ainakin se pitää pestä, minkä jälkeen pinnan annetaan kuivua hyvin. Öljy levitetään kuivalle pinnalle tasaisesti, sumuttaen tai liinalla, ja annetaan imeytyä rauhassa. Säännöllinen öljyäminen ehkäisee puun kuivumista ja halkeilua sekä pitää puupinnat kauniina pidempään. Muista aina pestä käsittelyrätit saman tien, sillä pellavaöjy on auringossa itsesyttyvää.

 

Softcare Vahapesuaine PolyrottingilleMuovipuiset ja polyrottinkiset pinnat

Erilaiset muovikalusteet löysivät tiensä myös suomalaisiin koteihin. Niiden hoito on suhteellisen helppoa. Tärkeintä on pesu sopivalla pesuaineella. Myös terasseilla ja parvekkeillakin käytetään yhä enemmän komposiittimateriaaleja. Kaikkien näiden pesu säännöllisesti pitää ne kauniina ja siite- ja kaupunkipölystä vapaina. Pese polyrottinkiset kalusteet Vahapesulla, se jättää kauniin kiiltävän vettä hylkivän pinnan. Puiset ja muovipuiset kalusteet voit pestä Ulkokalusteiden rasvapesulla ja komposiittipinnoille sopii parhaiten Komposiittipesu.

Softcare Muovipuun suoja on tarkoitettu erityisesti muovipuisille pöydille. Se suojaa pintaa hyvin kuumalta ruoalta, öljy- ja ruokatahroilta. Tämä AintWood-suoja on helppokäyttöinen: ainetta sumutetaan kuivalle, puhtaalle pinnalle ja levitetään kuivaksi apuliinalla. Suoja estää lian imeytymisen muovipuun huokosiin ja vähentää tahrojen syntymistä. Komposiittipinnoille sopii parhaiten komposiittisuoja. Terassi kannattaa suojata ainakin grillin ja oleskelualueen ympäriltä.

 

Softcare Ulkotekstiilien suojaUlkotekstiilien suojaus antaa rauhan myös siitepöly allergikoille

Ulkokalusteiden ja aurinkovarjojen tekstiilipinnat kannattaa myös suojata. Softcare Tekstiilisuoja estää siitepölyn tarttumisen tekstiilipintoihin ja lisäksi estää lian ja kosteuden imeytymisen kuituihin, joten se pidentää tekstiilien käyttöikää ja helpottaa niiden puhtaana pitämistä. Se ennalta ehkäisee myös homeen syntymistä, koska se pitää tekstiilit kuivempina. Tee suojaus uudelle tai puhtaalle pinnalle. Saatavana myös vesipohjainen tehokas suoja, joka sopii myös muovikuitua sisältäville tekstiileille.

 

Softcare Kirkas puuöljy
Softcare Vesipohjainen Tekstiilisuoja ulkokalusteille
Softcare Muovipuun suoja
Softcare Komposiittipesutiiviste