Lehdistötiedote 25.1.2017: Softcare mukana Made by Finland-kampanjassa

Softcare mukana Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteisessä Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland-kampanjassa.

Softcare juhlii suomalaista työtä Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa

Softcare on mukana Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

  • Lähdimme mukaan kampanjaan, koska suomalaisena yrityksenä se oli meille erittäin luontaista. Haluamme korostaa suomalaisen työn, tuotannon ja laadun merkitystä. Koemme, että suomalaisuus on meille vahvuus ja lisäarvo, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kaikille tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu, toimitusjohtaja Reijo Saunamäki kommentoi.

Made by Finland -kampanja kutsuu kaikki suomalaiset kertomaan ja keskustelemaan omasta työstään. Kampanja tulee pitämään sisällään vuoden aikana muun muassa monipuolisia tapahtumia ja tilaisuuksia, valtakunnallisen Avoimet ovet -tapahtuman, Klaus Härön ohjaaman Seuraavat sata vuotta -filmin ja suomalaista työtä käsittelevää tutkimusta.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan.

  • Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia, Lausala kertoo.

Made by Finland -kampanjan verkkosivut avataan helmikuun alussa, jolloin julkaistaan myös Klaus Härön ohjaama Seuraavat sata vuotta -filmi.

Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan. www.madebyfinland.fi

 

Lisätietoja:
Sini Lehtonen
markkinointikoordinaattori
Soft Protector Oy / Softcare
044 783 8150
sini@softare.fi

Tero Lausala
toimitusjohtaja
Suomalaisen Työn Liitto
050 407 2623
tero.lausala@suomalainentyo.fi