Hei kesästä nautiskelijat

Hei kaikki mopoilijat, moottoripyöräilijät, avoautoilijat, matkailuautoilijat ja – vaunuilijat sekä veneilijät. Niin te kaikki kesäneläjät. Meillä on teille hyviä uutisia! Nyt on kaivettu ihanat kesä menopelit autotalleista esiin ja käyttöön. Jos ei vielä ole niin kohta on. Tässä muutama vinkki miten helpotat elämääsi. Softcarelta löytyy erinomaisia tuotteita kesäihmisille.       Pressut, katokset, markiisit, aurinkovarjot […]

Featured Mopoilijat

Hei kaikki mopoilijat, moottoripyöräilijät, avoautoilijat, matkailuautoilijat ja – vaunuilijat sekä veneilijät. Niin te kaikki kesäneläjät. Meillä on teille hyviä uutisia!

Nyt on kaivettu ihanat kesä menopelit autotalleista esiin ja käyttöön. Jos ei vielä ole niin kohta on. Tässä muutama vinkki miten helpotat elämääsi.

Softcarelta löytyy erinomaisia tuotteita kesäihmisille.

Nahkaiset penkit ja ajo-asut ja varusteet

Nahkaiset penkit ja satulat sekä ajoasut voi pestä Softcare nahkapesulla. Kätevä nestemäinen pesuaine pullossa on helppo levittää suihkuttamalla.

Anna pesuaineen aina vaikuttaa hetki, niin se tekee lian irrottamisen puolestasi. Huuhtele pesuaine kostealla pehmeällä liinalla. Sarjastamme löytyy myös kiinteä pesuaine, joka levitetään kostealla sienellä. Tämä on erinomainen tuote pitää vaikka aina mukana. Tahrat kannattaa aina puhdistaa tuoreeltaan.

Softcare Nahkapesu 300

 

716198 NAHKASUOJA 300

Kun pinnat on puhdistettu kannattaa ne aina suojata. Näin pääset helpommalla jatkossa pesemisen suhteen kun lika ei tartu ja se irtoaa helpommin. Suojaaminen auttaa myös nahkaa säilymään kauniina, sillä se ehkäisee kosteuden imeytymisen huokoiseen nahkapintaan.

Suojaamisen jälkeen nahkaiset pinnat kannattaa vielä vahata. Hoitovahaus pari kertaa vuodessa ehkäisee nahkaa kuivumasta ja halkeilemasta. Softcare nahkabalsami on luonnontuote ja valmistettu mehiläisvahasta ja luonnonöljyistä. Se on riittoisa ja käy kaikille nahkalaaduille. Suojaa ja vahaa myös kengät ja laukut.

 

Keinonahkaiset penkit ja pehmusteet

Keinonahalle pätee samat ohjeet kuin nahallekin. Puhdista ja suojaa. Keinonahalle sopii samat pesuaineet kuin nahallekin. Mutta valitse Softcare suojista vesipohjainen suoja. Näin varmistat ettei keinonahan pintaan jää harmaita jälkiä. Vesipohjainen suoja käy myös aidolle nahalle ja tekstiileille, joten se on varma valinta aina jos nahan aitous mietityttää.

Vesipohjainen Nahkasuoja 300

 

Pressut, katokset, markiisit, aurinkovarjot

Myös erilaiset pressut, katokset ja markiisit kannattaa puhdistaa ja suojata. Suojaaminen estää kosteutta ja likaa imeytymästä tekstiilikuituihin. Tekstiilit ovat näin helppohoitoisempia ja kun kosteus vähenee, vähenee myös homehtumisen vaara. Myös siitepöly ei pääse kuitujen sisään ja puhdistaminen on helpompaa. Allegisetkin kiittää. Softcare vesipohjainen suoja on oiva valinta kaikenlaisten tekstiilien suojaamiseen.

Avainsanat tälle keväälle siis on puhdista, suojaa, hoida ja nauti. Aurinkoista kesää!

Tilaa nyt!

Textile Protector 500
Vesipohjainen Nahkasuoja 300
Softcare Nahkapesu 300
716198 NAHKASUOJA 300
712473 NAHAN HOITOBALSAMI 120
712480 PUHDISTUSAINE NAHALLE 120