Meillä on valkoinen bonded nahka sohva ja huomasimme siinä sinistä tahraa, joka on luultavammin lähtenyt farkuista. Miten puhdistan sen?

 Bonded nahka on nahan jäämistä tehdylle pohjalle polyuretaani muovilla pinnoitettua materiaalia. Pinta on siis muovia. Polyuretaani on jonkin verran hankala, pehmeä pinta, johon esim. juuri kangas väri saattaa tarttua. Softcare sarjan Keinonahan puhdistusaine ja nestemäinen nahan puhdistusaine tai nahan puhdistusaine sopivat kaikki niiden puhdistukseen. Suojaukseen vain vesipohjainen Softcare suoja. Mitään voimakkaita aineita ei Bonded nahalle kannata käyttää. Isopropanoli liuotinta […]

 Bonded nahka on nahan jäämistä tehdylle pohjalle polyuretaani muovilla pinnoitettua materiaalia. Pinta on siis muovia.

Polyuretaani on jonkin verran hankala, pehmeä pinta, johon esim. juuri kangas väri saattaa tarttua. Softcare sarjan Keinonahan puhdistusaine ja nestemäinen nahan puhdistusaine tai nahan puhdistusaine sopivat kaikki niiden puhdistukseen. Suojaukseen vain vesipohjainen Softcare suoja. Mitään voimakkaita aineita ei Bonded nahalle kannata käyttää. Isopropanoli liuotinta ei polyuretaanimuovi kestä.

Tuotteitamme saa parhaiten mm. Asko, Sotka, Isku ja Kodin1 liikkeistä ja tietysti nettikaupastamme.