Suojaa myös kengät ja reput

Nyt on se aika vuodesta, kun perheisiin hankitaan uusia koulureppuja, penaaleita, kenkiä ja vaatteitakin ihan kaikenikäisille koululaisille ja opiskelijoille. Pieni lisäsatsaus suojauksen muodossa monesti kalliisiin hankintoihin kannattaa. Suojaa siis uudet ostokset Softcare tekstiilisuojalla. Softcarella käsitellyt tuotteet hylkivät likaa ja kosteutta ja ne on helpompi pitää puhtaana. Suoja käy kaikille tekstiileille ja mm. valkoiset kangaskengät suorastaan […]

School clothes and items

Nyt on se aika vuodesta, kun perheisiin hankitaan uusia koulureppuja, penaaleita, kenkiä ja vaatteitakin ihan kaikenikäisille koululaisille ja opiskelijoille. Pieni lisäsatsaus suojauksen muodossa monesti kalliisiin hankintoihin kannattaa.

Kid with a backpack

Suojaa siis uudet ostokset Softcare tekstiilisuojalla. Softcarella käsitellyt tuotteet hylkivät likaa ja kosteutta ja ne on helpompi pitää puhtaana. Suoja käy kaikille tekstiileille ja mm. valkoiset kangaskengät suorastaan rakastavat suojasuihketta.  Pintojen käsittely on helppoa ja nopeaa. Vain suihkutus puhtaalle pinnalle ja kuivahtaminen – siinä kaikki mitä tarvitaan.

Softcarelta löytyy myös omat tuotteet kengille sekä nahalle. Softcare Shoe Protector kenkäsuoja sekä Softcare Nahkasuoja pitävät kengät ja laukut puhtaina, helppohoitoisina ja siistimpinä pitempään.

Nahkakengät kannattaa myös säännöllisesti puhdistaa vahata kenkävahalla, näin niistä voi nauttia pitempään ja suojaus pitää ne kuivina pienillä sateillakin.

Helpota elämääsi!

Softcare Kodintekstiilisuoja 500 ml
Softcare Nahkasuoja 500 ml
Softcare Kenkäsuoja 300 ml
Softcare Kenkävaha väritön 60 ml