Nahka tuotteiden valmistelu syksyä varten

Syksy lähestyy ja on hyvä aika huoltaa nahkavaatteet ja -kalusteet ja näin suojata niitä kosteudelta ja kylmältä. Niin ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitettu nahka tarvitsee huoltoa. Nahkakenkien hoito Suomessa säät vaihtelevat. Suorassa kosketuksessa märän lian ja kylmän ympäristön kanssa olevien nahkatuotteiden hoito on hyvin helppoa ja yksinkertaista; puhdista, suojaa ja kosteuta. Puhdistus nahanpesuaineella auttaa poistamaan tahrat […]

Syksy lähestyy ja on hyvä aika huoltaa nahkavaatteet ja -kalusteet ja näin suojata niitä kosteudelta ja kylmältä. Niin ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitettu nahka tarvitsee huoltoa.

Nahkakenkien hoito

Suomessa säät vaihtelevat. Suorassa kosketuksessa märän lian ja kylmän ympäristön kanssa olevien nahkatuotteiden hoito on hyvin helppoa ja yksinkertaista; puhdista, suojaa ja kosteuta. Puhdistus nahanpesuaineella auttaa poistamaan tahrat kuivattamatta nahan pintaa. Seuraavaksi kuivalle ja pestylle pinnalle suihkutetaan Softcare kenkäsuojaa. Viimeiseksi käytetään Softcare nahkabalsamia, joka kosteuttaa nahan, samalla kiillottaen kengät. Kenkäsuoja muodostaa suojakerroksen, joka pitää kengät kuivana, estää nahan kastumista ja muodostaa näkymättömän suojan muuttamatta suojatun pinnan tuntua tai ulkonäköä. Tavallisen kenkäsuojan lisäksi Softcare tarjoaa myös Vesipohjaisen kenkäsuojan, jolla voidaan lisäksi suojata keinonahkaisia kenkiä. Nahka- ja nupukkikenkien lisäksi voidaan suojata takkeja, laukkuja ja muita nahkavarusteita ja -tarvikkeita.

Nahkasohvien hoito

Toisin kuin ulkona, sisätilojen nahkaan vaikuttaa pikemminkin kuiva ilma kuin kosteus. Lämmityksen tuottaman kuivan ilman lisäksi kaatunut juoma tai ruoka voivat helposti pilata kalliin sohvan. Vaikka pieniä vahinkoja ei voida estää niiden siivousta voidaan helpottaa suihkuttamalla nahkasuojaa sohvaan etukäteen.

Sen sijaan että etsit monia eri tuotteita nahan hoitoon, voit sen sijaan hankkia Softcare Nahanhoitopakkauksen, joka sisältää kaiken mitä tarvitset nahkakalusteidesi hoitamiseen. Hoitopakkaus sisältää tuotteet, jotka auttavat pesemään, suojaamaan ja kosteuttamaan nahkakalusteitasi. Softcare Nahanhoitopakkauksia on kahdenlaisia; tavallinen Nahanhoitopakkaus ja Vesipohjainen Nahanhoitopakkaus. Molemmat hoitopakkaukset sopivat myös hyvin valkoiselle nahalle. Kokeile aina suojan sopivuus testaamalla sitä ulospäin näkymättömään kohtaan. Suosittelemme vesipohjaisen kenkä/nahkasuojan käyttöä, jos epäilet että nahka ei ole aitoa (esim. Keinonahka, Bycast, Bonded tai Pull up). Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä. .