Mitkä ovat Softcare Hajunpoistajan vaikuttavat ainesosat?

Softcare Hajunpoistajan toiminta perustuu yksinkertaistettuna orgaanisten sokereiden kaltaisten aineosien johdannaisiin, joilla on tuotteessamme tutkittu kyky eliminoida epämiellyttäviä orgaanisia hajuja mm. rikkisiltoja sidoksien purkaminen. Kyse ei siis ole tyypillisestä raikastintuotteesta, jollaiset vain hajusteilla pyrkivät peittämään epämiellyttäviä hajuja. Softcare Hajunpoistajan toiminta on todella ainutlaatuinen, mutta kysymäsi hajua poistava reaktio on vettä kestäville tekstiileille ja muille orgaaninisille materiaaleille […]

Softcare Hajunpoistajan toiminta perustuu yksinkertaistettuna orgaanisten sokereiden kaltaisten aineosien johdannaisiin, joilla on tuotteessamme tutkittu kyky eliminoida epämiellyttäviä orgaanisia hajuja mm. rikkisiltoja sidoksien purkaminen. Kyse ei siis ole tyypillisestä raikastintuotteesta, jollaiset vain hajusteilla pyrkivät peittämään epämiellyttäviä hajuja.

Softcare Hajunpoistajan toiminta on todella ainutlaatuinen, mutta kysymäsi hajua poistava reaktio on vettä kestäville tekstiileille ja muille orgaaninisille materiaaleille harmiton eikä vahingoita tällaisia. Tuote on vaaraton normaalissa käytössä Euroopan Unionin asetusten mukaisesti.

Täysin suomalaisena yrityksenä meitä ohjaavan ideologiamme on kehittää tuotteita, joissa sekä kuluttajien terveys, tuotteiden turvallisuus, ympäristövaikutus että toiminnallisuus ovat ensiarvoisesti huomioitu.