Ihana kirppislöytöni haisee -mikä avuksi?

Kesällä on monesti aikaa kierrellä kivoja kirppiksiä. Ja silloin monesti myös tekee hyviä löytöjä. Mutta mitä tehdä, jos ihana kirppislöytö, oli se sitten vaate tai muu tekstiili, haisee pahalle. Siinä voi olla ns. kellarin tai varaston haju, tupakanhajua tai sitten edellinen käyttäjä on pessyt sen voimakkaan hajuisella pesuaineella. Ja monesti kesäkuumalla hajut vielä jotenkin korostuvat. […]

Kesällä on monesti aikaa kierrellä kivoja kirppiksiä. Ja silloin monesti myös tekee hyviä löytöjä. Mutta mitä tehdä, jos ihana kirppislöytö, oli se sitten vaate tai muu tekstiili, haisee pahalle. Siinä voi olla ns. kellarin tai varaston haju, tupakanhajua tai sitten edellinen käyttäjä on pessyt sen voimakkaan hajuisella pesuaineella. Ja monesti kesäkuumalla hajut vielä jotenkin korostuvat. Hajunpoisto ei ole aina helppoa perinteisin keinoin. Normaali pesu yksin ei meinaa tehota. Eikä aina muutkaan kotikonstit, kuten etikalla ja astianpesuaineella hankaaminen, ruokasoodatemput tai kahvipurujen käyttö.

Onneksi nykyaikainen kemia auttaa näissäkin tilanteissa. Softcaren tuotteet perustuvat uudenlaiseen teknologiaan. Ne hajottavat kemiallisesti hajua aiheuttavat molekyylit ja poistavat hajun siten lopullisesti. Prosessiin ei tarvita allergisoivia hajusteita ollenkaan.

Softcare Hajunpoistaja 300 m
Softcare Kodintekstiilisuoja 500 ml
Softcare Power Hajunpoistaja 300 ml

 

Jos sinulla on ongelmia hajujen kanssa, esimerkiksi tekstiileihin pinttyneen tupakan hajun, hien, savun, eläinten jätösten tai muiden epämiellyttävien hajujen kanssa, voit käyttää Softcare hajunpoistajaa tai miedosti tuoksuvaa Power hajunpoistajaa. Puhdista ensin näkyvä lika ja suihkuta hajunpoistajaa suoraan käsiteltävälle pinnalle. Tuotetta voidaan huoletta suihkuttaa uudelleen, ellei haju kerralla poistu. Syynä toistoon on yleensä se, että hajua muodostavia molekyylejä on niin paljon, ettei kertakäsittelyllä vielä saada kaikkia hajoamaan.

Muista myös suojata kallisarvoinen aarteesi. Softcare Tekstiilisuojalla voit käsitellä vaatteet, pöytäliinat, matot jne. Näin voit nauttia löydöstäsi pitkään. Hajuttomana ja suojattuna.

Helpota elämääsi!