Kivipinnat

Softcare on hyvä apu kivipintojen suojauksessa ja hoidossa

Stone protection products

Softcare on hyvä apu kivipintojen suojauksessa ja hoidossa

Suojaamalla huokoiset marmori, vuolukivi ja tiilipinnat sekä laattasaumat, pysyvät ne helppohoitoisina ja kauniina pitempään.

Marmoria käytetään usein lattian ja pöytätasojen materiaalina. Sen huokoisen rakenteen vuoksi, lika imeytyy siihen helposti ja jättää pysyviä jälkiä. Suojaamalla marmorin, kestää se tahraantumatta jopa kahvin ja öljypohjaisen lian.

Tiili, vuolukivi ja kivipintaiset takat likaantuvat helposti ruoanlaitossa syntyvistä rasvaroiskeista. Myös noki tarttuu helposti huokoiseen kivipintaan. Suojaamalla takan ulkopinnat, estät tällaisten tahrojen synnyn. Varsinkin valkoiseen takkaan lika tarttuu helposti. Se kannattaa suojata.

 

Stone protector

Kylpyhuoneen laattasaumat likaantuvat nopeasti ihon rasvasta ja saippuasta. Kun likaa kertyy, alkaa saumoissa bakteerikasvu ja jopa mustaa hometta syntyy nopeasti kosteissa, lämpimissä olosuhteissa. Suojaamalla saumat kivisuojalla, ei lika tartu niihin ja puhdistus helpottuu. Kokeile!

Takkaan palanut noki on vaikeaa poistaa. Myös takan lasiluukkuihin palaa kiinni helposti nokea, jos veto on heikko. Softcare Takkalasin ja noen pesuaine on todella tehokas irrottamaan nokea. Lasiluukutkin puhdistuvat kuin leikiten hankaantumatta mattapintaisiksi.

Takkalasin ja noen pesuaine

Nokipesulla lähtevät myös vaikeat rasva- ja pikitahrat kaikilta kovilta pinnoilta. Nokipesu ei ole aggressiivinen eikä vahingoita pintoja. Se on luonnossa hajoava ja luontoystävällinen.

Ulkona olevat kivetykset on myös hyvä pestä ennen suojaustoimenpiteitä – Softcaren Kivipesu soveltuu niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Isojen pintojen puhdistukseen on saatavilla myös isompia pakkauskokoja.

Kivipesu