Haaveena valkoinen sohva

Entä sitten, kun vieraan kädessä ei pysy punaviinilasi. Onneksi hätään tulee Softcare. Kun haluat ostaa valkoisen sohvan, koska se on ainut sopiva väri sisustukseesi, osta mukaan Softcare Verhoilusuoja. Suojaamalla valkoisen sohvasi, voit olla rauhallisin mielin sen valkoisena pysymisen suhteen. Suojan käyttö on helppoa. Sumuta suojaa vain tasaisesti kankaan pintaan heti uutena. Neste pisaroi suojatulla pinnalla imeytymättä […]

Entä sitten, kun vieraan kädessä ei pysy punaviinilasi.

Onneksi hätään tulee Softcare. Kun haluat ostaa valkoisen sohvan, koska se on ainut sopiva väri sisustukseesi, osta mukaan Softcare Verhoilusuoja. Suojaamalla valkoisen sohvasi, voit olla rauhallisin mielin sen valkoisena pysymisen suhteen. Suojan käyttö on helppoa. Sumuta suojaa vain tasaisesti kankaan pintaan heti uutena. Neste pisaroi suojatulla pinnalla imeytymättä kankaaseen. Suojaus kestää jopa 3 vuotta kertasuojauksella.

Niin, ja sitten siihen varomattomaan vieraaseen. Seurustellessanne ja viiniä siemaillessanne, viinilasi saattaa kaatua, tietysti uudelle valkoiselle sohvalle. Ne tavanomaiset pahoittelut ja …. No ei siinä mitään, suojaus on onneksi tehty ja näin se tuleekin testattua. Samalla kyllä kannattaakin ostaa koko tekstiilikalusteiden hoitopakkaus. Puhdistusainehan on vähän kuin laastari kotona kun sitä tarvitaan. Tekstiilipesuainetta ja keittiörullaa hakiessa saattaa muutama ruma sana kuitenkin päästä suusta. Mutta kun pääsee takaisin sohvan äärelle, voi huomata, että viini on edelleen pisaroina sohvalla. Painele keittiörullalla, ja kas kummaa; kaikki pisarat häviävät. Huonompi juttu sitten onkin jos viiniä on valunut myös suojaamattomalle matolle. Myyjän kehumaa pesuainetta suihkaus matolle, paketin froteeliina kostutettuna, ja pari minuuttia vaikutusaikaa ja hups, tahra lähtee jäljettömiin.

Seurustelu voi jatkua, mutta samalla voi miettiä: matto täytyy myös suojata. Huomenna siis hakemaan lisää suojaa. Myyjä on saattanut suositella kissaasi ajatellen myös hajunpoistajaa. Ehkä sitäkin uskaltaa ostaa, kun on todettu Softcare laadun toimivan. Ovathan tuotteet myös luontoystävällisiä.

Kun vieraasta pääsee eroon, niin voi vilkaista uusia Softcare nettisivuja. Siellä oli vielä pari muutakin mielenkiintoista tuotetta, Sähköisyydenpoistaja ja erikoissieni karvojen poistoon. Molemmat siis tarpeen kissan kanssa eläessä. Siellä on erikoistahranpoistaja myös viinille ja iso joukko muitakin mielenkiintoisia tuotteita. Tutustu ihmeessä!

Kun hankit valkoisen sohvan, muista:

  • Suojaa sohva heti uutena
  • Mikäli suojat vanhaa sohvaa, puhdista suojattavat pinnat ensin
  • Suojaa sohva ja sohvatyynyt Softcare verhoilusuojalla
  • Muista suojata myös matto
  • Nauti kauniista puhtaana pysyvistä pinnoista!