Miksi sohvaani jäi läikkiä suojauksen jälkeen?

Suojattavaan tuotteeseen saattaa jäädä jälkiä, jos suojaa ruiskutetaan liikaa yhteen kohtaan. Paras lopputulos saavutetaan, jos suojataan tasaisesti sumuttaen n. 20 cm:n etäisyydeltä niin, että pinta kostuu tasaisesti, ei likomäräksi. Liika suoja ei tartu pintaan, vaan voi kuivuessaan jättää vaaleahkoja jälkiä. Huom. Ylimääräinen suoja ei paranna lopputulosta. Jos sohvan tai suojattavan tuotteen pinta on sileä tai […]

Suojattavaan tuotteeseen saattaa jäädä jälkiä, jos suojaa ruiskutetaan liikaa yhteen kohtaan. Paras lopputulos saavutetaan, jos suojataan tasaisesti sumuttaen n. 20 cm:n etäisyydeltä niin, että pinta kostuu tasaisesti, ei likomäräksi. Liika suoja ei tartu pintaan, vaan voi kuivuessaan jättää vaaleahkoja jälkiä. Huom. Ylimääräinen suoja ei paranna lopputulosta. Jos sohvan tai suojattavan tuotteen pinta on sileä tai satiinimainen, tarvitaan suojaa vielä vähemmän.

Läikät saa pois kostuttamalla liinan suojalla ja pyyhkimällä varovasti.

Huom. poikkeuksena normaaliin verhoilusuojaan vesipohjaista suojaa käytettäessä pinnan tulee olla märkä, jotta suojakäsittely onnistuu. Luethan aina käyttöohjeet ennen käsittelyä.