Mitkä tuotteista sopivat Alcantralle?

Kaikki tuotteemme sopivat Alcantaralle. Alcantara on huovitettu verhoilumateriaali, jossa on korkea hankauskesto. Voit siis sekä puhdistaa, että suojata vapaasti. Alcantaraa pestäessä on vain huomioitava, ettei sitä nukkaannuteta liikaa hankaamalla. Vaikka Alcantara on hyvin kestävä kangas, saattaa se paikallisesti hankaamalla nukkaantua ikävästi. Lika kannattaa irrottaa enemmän kevyesti hankaamalla ja painelemalla. Suojaus pesun jälkeen kuivalle pinnalle helpottaa jatkohoitoa todella paljon. Alcantaraan aiheutuu helposti esim. […]

Kaikki tuotteemme sopivat Alcantaralle. Alcantara on huovitettu verhoilumateriaali, jossa on korkea hankauskesto. Voit siis sekä puhdistaa, että suojata vapaasti.

Alcantaraa pestäessä on vain huomioitava, ettei sitä nukkaannuteta liikaa hankaamalla. Vaikka Alcantara on hyvin kestävä kangas, saattaa se paikallisesti hankaamalla nukkaantua ikävästi. Lika kannattaa irrottaa enemmän kevyesti hankaamalla ja painelemalla. Suojaus pesun jälkeen kuivalle pinnalle helpottaa jatkohoitoa todella paljon. Alcantaraan aiheutuu helposti esim. eläinten kynsistä irtolankoja.

Softcare_Tekstiilihuonekalujen_hoitopakkaus_tuotteet_v