Softcarelta uusi vesipohjainen ja hajuton tekstiilisuoja sisustustekstiileille

Uusi vesipohjainen tekstiilisuoja sisustustekstiileille on hajuton ja helppokäyttöinen tekstiilien suoja. Uudet sohvat, nojatuolit ja verhoillut ruokapöydän tuolit sekä matot kannattaa heti suojata. Suojatulta pinnalta lika lähtee todella helposti ja esimerkiksi punaviini ei pääse imeytymään tekstiiliin ja se on helppo vain pyyhkiä pois, jälkiä jättämättä.

beautiful living room

Tiedote 29.7.2014

Softcarelta uusi vesipohjainen ja hajuton tekstiilisuoja sisustustekstiileille

Uusi vesipohjainen Softcare Hajuton Verhoilusuoja tekstiilisuoja sisustustekstiileille on hajuton ja helppokäyttöinen tekstiiliensuoja. Uudet sohvat, nojatuolit ja verhoillut ruokapöydän tuolit sekä matot kannattaa heti suojata helposti Softcare suihkeella. Suojatulta pinnalta lika lähtee todella helposti ja esimerkiksi punaviini helmeilee suojatulla pinnalla, imeytymättä tekstiiliin ja helppo vain pyyhkiä pois, jälkiä jättämättä.

Kotimaiset Softcare huonekalujen ja mattojen suoja- ja hoitoaineet tekevät kalusteiden hoidosta helppoa

Softcaren tekstiilien– ja nahanpuhdistusaineella saat pinnat tehokkaasti puhtaiksi, niitä vahingoittamatta ja luontoa säästäen. Vanhat kalusteet saavat raikkaamman ulkonäön ja näyttävät kuin uusilta puhdistuksen jälkeen. Tuotteiden käyttö on helppoa ja vaivatonta. Nyt näet kaikki tuotteemme ja saat kätevät ohjeet ja vinkit huonekalujen hoitoon ja puhdistukseen uudistuneilta verkkosivuiltamme www.softcare.fi

Hoitamalla huonekaluja säännöllisesti saat ne kestämään kauniina pitempään.