Onko mahdollista saada verhoilusuojan aineosaluetteloa? Minulla on pieni lapsi ja epäilen haluaisin vähintään tietää mitä sohvaani laitan jos laitan?

 Softcare verhoilusuoja on isopropanoli-pohjainen fluorotelomeeri-plymeeriseos, mikä sisältää isopropanolia, t-butyyliasetaattia ja fluoropolymeeria. Tuote on biohajoavaa ja se ei ole myrkyllinen luonnossa eikä aiheuta myrkyllisyysriskiä käyttäjille. Softcare suojat eivät sisällä mitään rajoitusten ja/tai kieltojen kohteena olevia suoja-aineita. Softcaren kotisivuilla www.softcare.fi/turvallisuus/ löytyy kattavasti tietoa Softcare suoja-aineiden turvallisuudesta. Olemme selvittäneet myös vauvojen (luontainen taipumus imeä/nuolla ainesosia) osalta turvallisuuden, eikä […]

 Softcare verhoilusuoja on isopropanoli-pohjainen fluorotelomeeri-plymeeriseos, mikä sisältää isopropanolia, t-butyyliasetaattia ja fluoropolymeeria. Tuote on biohajoavaa ja se ei ole myrkyllinen luonnossa eikä aiheuta myrkyllisyysriskiä käyttäjille. Softcare suojat eivät sisällä mitään rajoitusten ja/tai kieltojen kohteena olevia suoja-aineita.

Softcaren kotisivuilla www.softcare.fi/turvallisuus/ löytyy kattavasti tietoa Softcare suoja-aineiden turvallisuudesta. Olemme selvittäneet myös vauvojen (luontainen taipumus imeä/nuolla ainesosia) osalta turvallisuuden, eikä se käsittelyn jälkeen aiheuta erityistä huolenaihetta.