Voisitteko antaa ohjeet vanhojen hoitamattomien nahkatuolien hoitoon ja mistä hoitotuotteita löytyy?

Nahkatuolien, joita ei ole hoidettu, suurin ongelma on paitsi likaantuminen, myös nahan luontainen kuivuminen sisätiloissa. Varsinkin talvisin keskuslämmitys ja kuiva sisäilma aiheuttavat nahan kuivumista. Se taas saa aikaan istuinpussien syntymistä ja pitkän päälle nahan halkeilua. Luontaisesti nahan luonnon materiaalina tulisi olla hiukan rasvainen kimmoisuuden säilyttämiseksi. Mitä nyt kannattaa tehdä: Ensin pestään kertynyt lika pois Softcare […]

Nahkatuolien, joita ei ole hoidettu, suurin ongelma on paitsi likaantuminen, myös nahan luontainen kuivuminen sisätiloissa.

Varsinkin talvisin keskuslämmitys ja kuiva sisäilma aiheuttavat nahan kuivumista. Se taas saa aikaan istuinpussien syntymistä ja pitkän päälle nahan halkeilua. Luontaisesti nahan luonnon materiaalina tulisi olla hiukan rasvainen kimmoisuuden säilyttämiseksi.

Mitä nyt kannattaa tehdä: Ensin pestään kertynyt lika pois Softcare nahkasaippualla. Sitten, kun se on kuivunut, esim. seuraavana päivänä, nahka käsitellään Softcare Nahkasuojalla. Se estää jatkossa lian tarttumisen ja helpottaa puhdistusta. Sitten viimeksi taas kuivalle pinnalle levitetään Nahanhoitobalsamia, joka palauttaa nahan kimmoisuuden ja estää sen kuivumista. Balsamia levitetään hyvin ohut kerros kerrallaan, ettei jää rasvainen pinta, vaan kaikki imeytyy nahkaan. Tämä rasvaus kannattaa suorittaa 2-3 kertaa vuodessa. (Balsami sopii myös hyvin itsekiillottuvaksi kenkävahaksi ja kaikille muillekin nahkapinnoille)

Softcare tuotteita saa varmimmin huonekalujen hoitoon huonekaluliikkeistä, esim Asko, Sotka, Isku jne. Tuotteita saa myös sivustomme verkkokaupasta.