Viisi vinkkiä, joiden avulla pidät kotisi puhtaana, jos sinulla on lemmikkejä

1. Pese lemmikkisi säännöllisesti. Saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta jos koirasi näyttää siltä kuin se kastettaisiin mutalammikkoon jokaisen kävelyn jälkeen, voit säästää paljon aikaa asunnon siivoamisessa huuhtelemalla lemmikkisi. Vaikka et halua käyttää lemmikkishampoota joka kerta, huuhtelemalla lemmikkisi lämpimällä vedellä ja autat pitämään suurimman osan liasta poissa asuintilastasi. […]

1. Pese lemmikkisi säännöllisesti

Saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta jos koirasi näyttää siltä kuin se kastettaisiin mutalammikkoon jokaisen kävelyn jälkeen, voit säästää paljon aikaa asunnon siivoamisessa huuhtelemalla lemmikkisi. Vaikka et halua käyttää lemmikkishampoota joka kerta, huuhtelemalla lemmikkisi lämpimällä vedellä ja autat pitämään suurimman osan liasta poissa asuintilastasi.

2. Päivitä sohva tai käytä tekstiilisuojaa

Sohvan pintamateriaalin laatu vaikuttaa siihen, kuinka kauan se pysyy puhtaana. Väärä materiaali saattaa luoda staattista sähköä kerätä enemmän lemmikkieläinten karvoja. Joihinkin materiaaleihin hajut ja tahrat tarttuvat helpommin. Jos haluat säästää nykyisen sohvasi, yksi ratkaisu olisi käyttää tekstiilisuojaa. Softcare Kodintekstiiliensuoja on erinomainen suoja huonekaluille, sisustustekstiileille ja matoille. Se muodostaa erittäin tehokkaan molekyylisuojan kuitujen ympärille ja suojaa nesteiltä, ​​kuten lemmikkieläinten virtsalta ja kaikenlaiselta lialta. Hoito kestää 2–3 pesua.

3. Hanki tehokkaampi pölynimuri

Laadukkaampi pölynimuri kerää tehokkaammin lemmikkieläinten karvat tekstiileistä ja kovista pinnoista. Erikoisharjat ja jatkeet helpottavat ja nopeuttavat puhdistusta entisestään. Imuroinnin toistumistiheys voi riippua myös siitä, kuinka paljon karvaa lemmikistäsi irtoaa. Voit myös harkita vesisuodatinimurin tai höyrylaitteen hankkimista, joka saattaa auttaa hajun poistamisessa. Varmista, että vaihdat tai puhdistat suodatinjärjestelmän säännöllisesti, muuten haju leviää poistumisen sijaan.

4. Ilmaa talosi ja käytä hajunpoistajaa

Jos lemmikkisi jättää huoneistoon pysyvän hajun, yritä raikastaa tilaa avaamalla ikkunat useammin. Jopa kylmänä vuodenaikana 5–15 minuutin ilmanvaihto voi parantaa ilman raikkautta. Jos se ei auta, sinun on käytettävä hajunpoistajaa. Uusi tuotteemme poistaa tehokkaasti pahan hajun ja on valmistettu erityisesti lemmikkieläimille.

5. Puhdista lemmikkieläinten tarvikkeet säännöllisesti

Lemmikkieläinten pehmeät lelut, sängyt ja leikkialueet keräävät suurimman osan liasta ja hajusta, jotka sitten leviävät helposti. Siksi on tärkeää, että ne puhdistetaan usein. Jos nämä lisävarusteet eivät ole konepestäviä, Softcare Haju- ja tahranpoistoaine auttaa poistamaan lian ja hajun pitäen samalla lemmikkisi turvassa. Sitä on erittäin helppoa käyttää! Kun olet poistanut irtonaiset likahiukkaset, suihkuta tahroja poistavaa ainetta tahraan ja anna sen vaikuttaa jonkin aikaa. Pyyhi sitten tahra nukkaamattomalla liinalla. Jos poistat tahraa sohvasta, huuhtele pesuaine kostealla pyyhkeellä pyyhkien tahraan päin tai seuraa videon ohjeita.