Syksyllä sisustetaan, Habitare avaa kauden

Habitare ja alkusyksy ovat jälleen täällä. Syksy on kotiin asettumisen ja sen sisustamisen aikaa. Softcare auttaa pitämään huonekalut ja kodin tekstiilit hyvännäköisinä ja helppohoitoisina. Softcare tuotteet löydät Habitare messuilta 10.9.-14.9.2014 osastolta 6c129 hallista 6.

iStock_000016667818XXXLargeHabitare ja alkusyksy ovat jälleen täällä. Syksy on kotiin asettumisen ja sen sisustamisen aikaa. Softcare auttaa pitämään huonekalut ja kodin tekstiilit hyvännäköisinä ja helppohoitoisina.

Softcare tuotteet löydät Habitare messuilta 10.9.-14.9.2014 osastolta 6c129 hallista 6.

 

Oletko aina haaveillut valkoisesta sohvasta, mutta et ole sitä uskaltanut hankkia sen arkuuden vuoksi.
Valkoisen sohvan arkuus materiaalina on jo kauan ollut käsite ilman todellisuuspohjaa. Softcare Verhoilusuoja on kehitetty suojaamaan kaikki tekstiili- ja nahkakalusteet sekä matot ja muut kodin tekstiilit likaantumista vastaan. Suojatulta pinnalta lika ja nesteen, jopa punaviini pisaroi pois, jättämättä mitään tahraa. Lika on helppo puhdistaa myös kuivuneena suojatulta pinnalta, sillä suojaus estää lian imeytymisen kuituihin.

Nyt Softcare suojaa saa myös hajuttomana, vesipohjaisena tuotteena perinteisen alkoholipohjaisen ohella. Kätevä tapa hankkia sopivat Softcare tuotteet sohvan ja tekstiilipintojen hoitoon on ostaa Hoitopakkaus, joista löytyy suojan lisäksi myös tehokas Softcare tekstiilipesuaine. Sillä lähtee helposti vaikeakin lika huonekaluistasi. Tuote, joka laastarin tavoin pitäisi löytyä jokaisesta kodista. Vahinkoja kun sattuu meille kaikille.

Myös nahkakalusteille on oma täydellinen sarja niin suojaa kuin pesu- ja nahanhoitoaineitakin. Sarjassa huomioidaan kaiken tyyppiset nahkalaadut ja keinonahat.

Suosittelemme myös ulkokalusteiden puhdistamista ja suojaamista ennen talvisäilytystä. Hoidettuina kalusteet ja pehmusteet on paljon mukavampaa ottaa keväällä käyttöön. Hoidettuina ne myös säilyvät pitempään hyvännäköisinä ja helppohoitoisina.

Softcare sähköisyydenpoistaja ja hajunpoistaja ovat samaa taattua kotimaista ja luontoystävällistä Softcare sarjaa.

Tiesithän, että kaikki Softcare-tuotteet ovat avainlipputuotteita. Tutustu kaikkiin tuotteisiimme nyt uudistetuilla Softcare-sivuilla www.softcare.fi tai osastollamme 6c129, jossa myyjämme Tarmo ja Kim vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin tuotteisiimme liittyen. Pressikorttiasi näyttämällä voit noutaa osastoltamme myös näytteet tarkempaa tutustumista varten. Tervetuloa!

Lisätietoa ja kuvia voit pyytää myös:

Päivi Fogelberg
paivi@www.softcare.fi
Puhelin +358 44 7838 152