Suojaa myös kengät ja reput

Kotimainen Softcare tuoteperhe suojaa kengät ja koulureput. Softcarella käsitellyt tuotteet hylkivät likaa ja kosteutta ja pintojen käsittely sillä on helppoa ja nopeaa. Vain suihkutus puhtaalle pinnalle ja kuivahtamien – siinä kaikki mitä tarvitaan.

Kotimainen Softcare tuoteperhe suojaa kengät ja koulureput

tyttöreppuselässä270x210Softcare on kotimainen, erilaisten pintojen ja materiaalien suojaamiseen, hoitoon sekä puhdistamiseen keskittynyt tuoteperhe.

Koulujen alkaessa hankitaan uusia kenkiä, reppuja ja laukkuja kaiken ikäisille koululaisille. Softcare Shoe Protector kenkäsuoja sekä Softcare Nahkasuoja pitävät kengät ja reput puhtaina, helppohoitoisina ja siistimpinä pitempään.

Softcarella käsitellyt tuotteet hylkivät likaa ja kosteutta ja pintojen käsittely sillä on helppoa ja nopeaa. Vain suihkutus puhtaalle pinnalle ja kuivahtamien – siinä kaikki mitä tarvitaan.

Kengät kannattaa myös säännöllisesti vahata ja puhdistaa, näin niistä voi nauttia pitempään ja suojaus pitää ne kuivina pienillä sateillakin.

Softcare pesee myös pyykit

Softcare pyykinpesuaineet ovat luontoystävällisiä, tekstiilejä hoitavia ja tehokkaita. Sarjassa on omat tuotteensa herkkäihoisille sekä haasteelliselle pyykille, kuten urheiluvaatteille.

Softcare pyykinpesuaineet on suunniteltu käytettäviksi nykyaikaisissa, vähän energiaa ja vettä kuluttavissa pesukoneissa. Ne eivät sisällä zeoliittia eikä huuhteluaineita tarvita.

Kaikki Softcare tuotteet ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita.