Softcare Pyykinpesuaineet

Softcare pyykinpesusarja on uudistunut! Erikoispesuaineita on nyt saatavilla kätevässä 300 ml valkoisessa pullossa. Tuotesarjasta löytyy tutut Kalvoasujen pesuaine ja Alusvaatepesu sekä Silkki-, Villa- ja Untuvapesuaine sekä Sport Wash.

Olemme uudistaneet pyykinpesusarjamme ja keskitymme jatkossa vain erikoispesutuotteisiin. Tuotteet on nyt uudistettu ja ne on saatavilla kätevässä 300 ml valkoisessa pullossa. Tuotesarjasta löytyy tutut Kalvoasujen pesuaine ja Alusvaatepesu sekä Silkki-, Villa- ja Untuvapesuaine, joka on nyt uusi, yhdistetty tuote kolmesta suosikkituotteesta.

Uutuustuotteena on Sport Wash, joka jättää vaatteet raikkaan tuoksuisiksi ja tuntuisiksi. Urheilusuorituksen jälkeen on hyvä aina puhdistaa vaatteet laadukkaalla aineella, jotta ne pysyvät hyvälaatuisina pidempään. Tuote ei vaikuta materiaalin ominaisuuksiin. Sport Wash on saatavilla alkusyksyllä myös 1 L koossa.

Lisäksi valikoimaamme kuuluu myös 2 L Työvaatepesu, joka pitää vaatteet puhtaina ja raikkaana pidempään.

Pyykinpesut ovat tehokkaita käytössä sekä biohajoavia, kotimaassa valmistettuja tuotteita. Sport Wash ja Työvaatepesu ovat erittäin tiivistettyjä pyykinpesuaineita, niillä saa jopa 50 pesukertaa per litra, eli 300 ml pullolla jopa 15 pesukertaa! Muilla erikoispesuaineilla saat jopa 8 pesukertaa!

  716167_Softcare_Pyykinpesuaine_Tex_Wash_300-CMYK 716174_Softcare_Pyykinpesuaine_Alusvaatepesu_300-CMYK 715399_Softcare_Sport_Wash_300-CMYK 715375_Softcare_Pyykinpesuaine_Villa_silkki_untuva_300-CMYK