Softcaren ohjeet kesäkauteen

Ulkokalusteiden huoltaminen on tärkeää, jotta ne säilyisivät hyvinä mahdollisimman pitkään. Softcarelta löytyy aineita eri kalustemateriaalien pesuun ja suojaukseen. Kaikki Softcare tuotteet ovat luonnossa helposti hajoavia ja turvallisia käytössä

Terassi- ja pihakalusteiden kunnossapito

Ulkokalusteiden huoltaminen on tärkeää, jotta ne säilyisivät hyvinä mahdollisimman pitkään. Softcarelta löytyy aineita eri kalustemateriaalien pesuun ja suojaukseen. Kaikki Softcare tuotteet ovat luonnossa helposti hajoavia ja siten turvallisia käyttää vaikka ruohokentällä.

Muovipuiset ja polyrottinkiset pinnat

Erilaiset muovikalusteet ovat nyt in. Niiden hoito on suhteellisen helppoa. Tärkeintä on pesu sopivalla pesuaineella. Myös parvekkeiden lattioissa käytetään yhä enemmän komposiittimateriaaleja. Kaikkien näiden pesu säännöllisesti pitää ne kauniina ja siite- ja kaupunkipölystä vapaina. Softcare sarjasta löydät terassipesuaineen, vahapesun polyrottingille ja sammal- sekä kivipesun näille pinnoille. Polyrottingin vahapesu pitää tuolit käytössä pienen sateenkin jälkeen, kun vesi pisaroi nopeasti pois.

Softcare Muovipuun suoja on tarkoitettu erityisesti muovipuisille pöydille. Se suojaa pintaa hyvin kuumalta ruoalta, öljy- ja ruokatahroilta. Tämä AintWood-suoja on helppokäyttöinen: ainetta sumutetaan kuivalle, puhtaalle pinnalle ja levitetään kuivaksi apuliinalla. Suoja estää lian imeytymisen muovipuun huokosiin ja jättämästä tahroja. Kertakäsittely kestää 1-2 vuotta.

Teak- ja muut puukalusteet

Softcare Puuöljyllä voi käsitellä teak- ja kovapuukalusteet. Ennen käsittelyä pinta täytyy hioa ja pestä, minkä jälkeen pinnan annetaan kuivua hyvin. Öljy levitetään kuivalle pinnalle tasaisesti, sumuttaen tai liinalla, ja annetaan imeytyä rauhassa. Säännöllinen öljyäminen ehkäisee puun kuivumista ja halkeilua sekä pitää puupinnat kauniina pidempään. Muista aina pestä käsittelyrätit saman tien, sillä pellavaöjy on auringossa itsesyttyvää.

Ulkotekstiilien suojaus antaa rauhan myös siitepöly allergikoille

Ulkokalusteiden ja aurinkovarjojen tekstiilipinnat kannattaa myös suojata. Softcare Tekstiilisuoja estää siitepölyn tarttumisen tekstiilipintoihin ja lisäksi estää lian ja kosteuden imeytymisen kuituihin, joten se pidentää tekstiilien käyttöikää ja helpottaa niiden puhtaana pitämistä. Se ennalta ehkäisee myös homeen syntymistä, koska se pitää tekstiilit kuivempina. Ulkokäytössä suojauskäsittely kestää noin 1-2 vuotta. Tee suojaus uudelle tai puhtaalle pinnalle.  Nyt uutuutena myös vesipohjainen tehokas suoja.

Tekstiilien pesuun ja tahranpoistoon löydät Softcare sarjasta myös tehokkaat aineet.