Soft Protector Oy oli mukana yhtenä 70 suomalaisesta yrityksestä KOTI osastolla

KOTI projekti toteutettiin yhdessä Suomalaisen työn liiton kanssa osana Habitare 2017 messuja Helsingin messukeskuksessa. Tavoitteena oli esitellä suomalaisten yritysten innovaatioita ja erityisosaamista. Soft Protector Oy oli ylpeänä yksi 74 yrityksestä jotka olivat edustettuna 360 neliön kokoisella KOTI osastolla. Kuten järjestäjäkin korostaa että, kaikille mukana olleille yrityksille ja heidän tuotteilleen oli myönnetty Suomalaisen työn liiton Design […]

KOTI projekti toteutettiin yhdessä Suomalaisen työn liiton kanssa osana Habitare 2017 messuja Helsingin messukeskuksessa. Tavoitteena oli esitellä suomalaisten yritysten innovaatioita ja erityisosaamista.

Soft Protector Oy oli ylpeänä yksi 74 yrityksestä jotka olivat edustettuna 360 neliön kokoisella KOTI osastolla. Kuten järjestäjäkin korostaa että, kaikille mukana olleille yrityksille ja heidän tuotteilleen oli myönnetty Suomalaisen työn liiton Design from Finland – ja/tai Avainlippu merkki.

Tapahtuma keräsi huomiota liiton muiden jäsenien lisäksi myös mediassa. Kuten Suomalaisen Työn liiton Brand manager Johanna Lahti kertoo ” – Yhdessä tekeminen yritysten kesken on ensiarvoisen tärkeää koko Suomen talouden kannalta. Haluamme herättää niin kuluttajat kuin ammattilaiset näkemään, kuinka monipuolista osaamista Suomesta löytyy. Ruokaostoksilla suomalaiset kiinnittävät huomiota tuotteen kotimaisuuteen, mutta samaan kannustamme myös kodin muissa hankinnoissa”

KOTI messuosaston lisäksi messukävijät pystyivät vierailemaan Soft Protector Oyn omalla osastolla. Messuosastolla esittelijät vastasivat myynnin lisäksi asiakkaiden kysymyksiin ja esittelivät Softcare-tuotteiden toimivuutta ja käyttöä erilaisilla materiaaleilla ja pinnoilla.

Soft Protector Oy kertookin ylpeydellä, että kaikki Softcare tuotteet on merkitty Avainlippu merkillä. Kuten Suomalaisen työn liitto kertookin verkkosivuillaan: ” Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.” Lisätietoa Koti-projektista.

Mikäli ette päässeet vierailemaan meidän Habitare 2017 messuosastollamme, voit aina saada lisätietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä verkkoisivuillamme.