Lehdistötiedote Habitare 2017: Softcare osasto 7 p128

Kotimainen 26-vuotias Soft Protector Oy esittelee Habitare 2017 messuilla osastolla 7 p128 Vesipohjaisen tekstiili- ja nahkasuojan sekä uuden kodinpuhdistustuotesarjan. Tuotteet täyttävät vaativatkin ympäristövaatimukset ja ovat helppoja ja tehokkaita käytössä.

Tehokkaita suoja-aineita ja uutta puhdistusteknologiaa sisustamiseen ja kodinhoitoon

Kotimainen 26-vuotias Soft Protector Oy esittelee Habitare 2017 messuilla osastolla 7 p128 Vesipohjaisen tekstiili- ja nahkasuojan sekä uuden kodinpuhdistustuotesarjan. Tuotteet täyttävät vaativatkin ympäristövaatimukset ja ovat helppoja ja tehokkaita käytössä. Soft Protector Oy kehittää koko ajan tuotteitaan hyödyntäen alan viimeisintä teknologiaa, sitä itse myös luoden. Meille käyttäjän turvallisuus, tuotteiden hyvä toimivuus ja luontoystävällisuus ovat itseisarvoja. Kaikki tuotteemme ovat helposti luonnossa hajoavia ja tunnetusti tehokkaita.

Tuotteista löytyy oma pesuaineensa monille kodin ongelmakohdille. Uudesta tuotesarjasta parhaimman vastaanoton ovat tähän mennessä saaneet Takkalasin ja noen pesuaine, Kylpyhuoneen puhdistusaine sekä erikoispesuaine Power Wash, joka sopii kaikille kodin koville pinnoille. Remontoijille löytyy puolestaan poistoaineita uretaanille ja liimalle. Myös Grillin-, Uunin– ja Kristallinpesuaineet ovat hyvin toimiviksi todettuja.

 

Softcare kalusteiden hoitotuotteiden sarja täydentyi uusilla vesipohjaisilla suojilla ja hoitopakkauksilla. Tuotteet perustuvat uuteen vesipohjaiseen teknologiaan, jolla saavutetaan vielä aikaisempaakin parempi tehokkuus, käyttöturvallisuus ja ympäristöystävällisyys.
Uusien Softcare-tuotteiden päämyyntikanavat ovat huonekalukaupat, päivittäistavaramyymälät, rautakaupat ja yhtiön oma verkkokauppa.

Lisätietoa tuotteista:
Päivi Fogelberg
paivi@www.softcare.fi

Softcaren osasto on 7 p128. Tule hakemaan tuotenäytteitä ja lisätietoa osastoltamme!