Näin poistat pinttyneet tahrat Softcare Tekstiilipesulla

Tekstiilit imevät likaa nopeasti, kankaaseen imeytyneitä tahroja voi olla vaikea puhdistaa. Yli 90 % tahroista voidaan poistaa ilman jälkiä, vain jos puhdistat ne välittömästi. Jos tahra on jo kuivunut ja sitä on vaikea poistaa, voit käyttää Softcare tekstiilipesu -puhdistusainetta puhdistamisen helpottamiseksi! Kuinka käytät Softcare Tekstiilipesua Kostuta tahra Softcare tekstiilipesulla. Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhtele […]

Stained sofa

Tekstiilit imevät likaa nopeasti, kankaaseen imeytyneitä tahroja voi olla vaikea puhdistaa. Yli 90 % tahroista voidaan poistaa ilman jälkiä, vain jos puhdistat ne välittömästi. Jos tahra on jo kuivunut ja sitä on vaikea poistaa, voit käyttää Softcare tekstiilipesu -puhdistusainetta puhdistamisen helpottamiseksi!

Kuinka käytät Softcare Tekstiilipesua

Kostuta tahra Softcare tekstiilipesulla. Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhtele kostealla liinalla pyyhkimällä kohti tahran keskiosaa, jotta vältät sen leviämisen. Kun tahra on poistettu, kostuta koko tyynyn pinta tai muut rajoitetut alueet vesirantujen estämiseksi. Voit myös suihkuttaa pesuainetta suoraan puhdistusliinalle ja hangata sillä. Muista aina huuhdella pesuaine pois.

Mikäli peset sohva painehuuhtelulaitteella, laita pesuaine tuotteeseen kuten ohjeessa ja silloin selviät yhdellä huuhtelukerralla. Hyvä huuhtelu on tärkeä asia, jotta suoja-aine tarttuu hyvin kankaaseen ja se vähentää uudelleen likaantumista.

Muutamia esimerkkejä erilaisista vaikeista tahroista, jotka voidaan helposti poistaa Softcare Tekstiilipesulla: Hedelmä- ja marjavärit, oksennus, suklaa, kahvi, virtsa. Jos tahrassa on väriaineita, harkitse vahvemman Softcare Tahranpoistajan Pron käyttöä.

Ohjevideo

Vinkkejä tahranpoistoon:

  • Poista tahrat heti
  • Toista käsittely, jos tahra ei ole poistu kokonaan ensimmäisellä kerralla
  • Kysy huonekalujen tai mattojen myyjältä oikeat puhdistusohjeet valmistajalta tai myyjältä
  • Vältä pinnan joutumista liian märäksi ja anna huonekalun kuivua perusteellisesti
  • Epämiellyttävän hajuisiin tahroihin voidaan suihkuttaa Softcare Hajunpoistajaa pesun jälkeen