Miten puhdistat takan lasin?

  Pinttyneen noen irroittamiseen takasta ja takkalasista on olemassa jos jonkinlaista kikkaa ja uskomusta. Mutta kaikki mitä tarvitset, on ripaus oikeanlaista kemiaa.   Noesta pitää muistaa kaksi asiaa. Ensinnäkin se ei ole vesiliukoista ja toiseksi, se on hyvin hienojakoista likaa. Siksi pitää valita oikea pesuaine. Softcare Takkalasin ja noen puhdistusaine on kotimainen tuote ja siinä […]

Dirty fireplace

 

Pinttyneen noen irroittamiseen takasta ja takkalasista on olemassa jos jonkinlaista kikkaa ja uskomusta. Mutta kaikki mitä tarvitset, on ripaus oikeanlaista kemiaa.

 

  • Noesta pitää muistaa kaksi asiaa. Ensinnäkin se ei ole vesiliukoista ja toiseksi, se on hyvin hienojakoista likaa. Siksi pitää valita oikea pesuaine.
  • Softcare Takkalasin ja noen puhdistusaine on kotimainen tuote ja siinä on käytetty täysin uudenlaista kemiaa.
  • Lasin pinta on herkkä naarmuuntumaan, joten on tärkeää, että puhdistusaine ei sisällä hankausaineita. Samasta syystä tuhkalla ei pitäisi ikinä puhdistaa lasia.
  • Huokoiset pinnat, kuten tiili, kannattaa kostuttaa ennen pesuaineen suihkuttamista puhtaalla vedellä, ettei irronnut noki imeydy huokosiin.
  • Kun noudatat näitä muutamia yksinkertaisia ohjeita, noen poisto niin takkaluukuista, takan pinnasta kuin eduslasista on helppoa.

 

Fireplace cleaning

Helpota elämääsi!