Luonto ja ilmastoa säilyttävä ja kotimainen uusi teknologia

Soft Protectorilla on tuotesarja, jossa on kerrottu sen tehon perustuvan uuteen teknologiaan. Mitä se sitten tarkoittaa. Sarja on kemiansa vuoksi allergisoimaton, hajustamaton, luonto ja ilmastoa säilyttävä ja tietysti kotimainen. Tuotteet perustuvat teknologiaan, jolla voidaan korvata vahvat liuottimet ja korkean tai matalan pH:n omaavat aineosat.  Ne toimivat irrottaen kaikenlaista vaikeaakin likaa, kuten liimaa, nokea, uretaania, puhumattakaan tavallisesta […]

Frozen leaves

Soft Protectorilla on tuotesarja, jossa on kerrottu sen tehon perustuvan uuteen teknologiaan. Mitä se sitten tarkoittaa. Sarja on kemiansa vuoksi allergisoimaton, hajustamaton, luonto ja ilmastoa säilyttävä ja tietysti kotimainen.

Tuotteet perustuvat teknologiaan, jolla voidaan korvata vahvat liuottimet ja korkean tai matalan pH:n omaavat aineosat.  Ne toimivat irrottaen kaikenlaista vaikeaakin likaa, kuten liimaa, nokea, uretaania, puhumattakaan tavallisesta liasta kaikkialla kodissa.

Illustration hand holding water molecules

Sarjasta löytyy mm. puhdistusaine, Softcare Power Wash, erikoispesuaine kaikille kodin koville pinnoille, kuten keittiöön, olohuoneeseen ja lattioille. Uunin puhdistukseen ja kylpyhuoneeseen on omat tehokkaat puhdistusaineet kuten myös saunaan. Softcare Takkalasin ja noen puhdistusaine on erinomainen takkalasien ja pintojen puhdistukseen suunniteltu aine. Se ei naarmuta lasia, irrottaen samalla tehokkaasti noen ja muun lian pois. Erinomainen myös saunan puulämmityksestä tulevalle noelle.

Tämä uusi liuotinaineeton, vesiohenteinen sarja täyttää vaativatkin ympäristövaatimukset ja on käyttäjilleen helppo ja turvallinen.

Soft Protector Oy valmistaa tämän tuotesarjan Suomessa ja tuo teknologian ensimmäisenä Pohjoismaissa. Tämä on tulevaisuuden kemiaa jo nyt ja vahva osoitus Soft Protectorin innovatiivisesta tuotekehittelystä ja yli 27 vuoden ajan. Sarjalla haluamme osoittaa olevamme edelleen tuotekehityksen osalta kärjessä. Meille luontoystävällisyys, tuotteidemme turvallisuus ja ilmastoa säilyttävä kemia sekä suomalaisuus ovat arvoja, joista haluamme pitää kiinni myös tulevaisuudessa.

Softcare Power Wash 500 ml
Softcare Takkalasin ja noen pesuaine 500 ml

Helpota elämääsi!