Juhlavaatteen suojaaminen

Joulunalusaika on mukavaa aikaa kaikin tavoin. On juhlia niin kotona kuin ystävien luona, pikkujouluja ja kotiakin on kiva laitella sesongin mukaan juhlavammaksi. Ihan jo pienilläkin asioilla saa isoja muutoksia ja piristystä aikaan. Mutta niin ne juhlat. Oli ne sitten pikkujoulut työporukalla tai ystävien kesken, puurojuhla lasten kanssa tai glögit vain aikuisten kesken. Pieniä hetkiä piristämään […]

People holding champagne glasses

Joulunalusaika on mukavaa aikaa kaikin tavoin. On juhlia niin kotona kuin ystävien luona, pikkujouluja ja kotiakin on kiva laitella sesongin mukaan juhlavammaksi. Ihan jo pienilläkin asioilla saa isoja muutoksia ja piristystä aikaan.

Mutta niin ne juhlat. Oli ne sitten pikkujoulut työporukalla tai ystävien kesken, puurojuhla lasten kanssa tai glögit vain aikuisten kesken. Pieniä hetkiä piristämään syvintä pimeän aikaa ja silloin on kiva myös kaivaa kaapista päälle jotain juhlavaa.

Juhlavaatteiden suojaaminen kannattaa aina kun juhlasesonki lähestyy. Vaatteen suojaaminen voidaan tehdä Kodin tekstiilisuojalla, joka saa kaikki tekstiilimateriaalit hylkimään kosteutta ja likaa. Vaikka saisit vierustoverin juoman syliisi, ei asusi kastu lainkaan ja juhlat voivat jatkua. Suoja-aine sopii erinomaisesti vaatteille, eikä vaikuta vaatteen hengittävyyteen, ulkonäköön tai tuntuun. Voit siis huoletta pukea päällesi suosikkiasusi. Myös hienosta materiaalista tehdyn juhlapuvun, silkkiunelman tai villapuvun ja voit olla varma, että se on yhtä upea vielä juhlien jälkeenkin. Lasten juhlavaatteiden suojaamisesta puhumattakaan. Ja muista myös kravatit, enää ei tarvitse pelätä lempikravatin puolesta.

Home textile protector Softcare

Kotona juhlittaessa suihkauta suojaa myös pöytäliinaan sekä mattoihin. Voit hengittää helpommin kun ei tarvitse pelätä glögitahroja.

Helpota elämääsi!