Osta työtä Suomeen päivä 2018 – valitse paikallisia tuotteita!

Kutsumme sinut viettämään kanssamme Osta työtä Suomeen päivää 7.12.2018. Jo yli 25 vuoden ajan on Soft Protector valmistanut ja kehittänyt innovatiivisia puhdistus- ja hoitotuotteita Softcare tuotemerkillä. Kotimaisena yrityksenä ymmärrämme ja jaamme suomalaisille tärkeitä arvoja; turvallisuutta ja kestävyyttä. Softcare tuotteet valmistetaan Ylöjärvellä ja kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme seuraamalla EFQM mallia, jonka avulla minimoimme ympäristövaikutuksia. Tiesithän, että […]

Kutsumme sinut viettämään kanssamme Osta työtä Suomeen päivää 7.12.2018.

Jo yli 25 vuoden ajan on Soft Protector valmistanut ja kehittänyt innovatiivisia puhdistus- ja hoitotuotteita Softcare tuotemerkillä. Kotimaisena yrityksenä ymmärrämme ja jaamme suomalaisille tärkeitä arvoja; turvallisuutta ja kestävyyttä. Softcare tuotteet valmistetaan Ylöjärvellä ja kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme seuraamalla EFQM mallia, jonka avulla minimoimme ympäristövaikutuksia.

Tiesithän, että ostamalla kotimaisia tuotteita, autat luomaan uusia työpaikkoja Suomeen?

Osta työtä Suomeen päivä on jokavuotinen tapahtuma, jolla pyritään nostamaan tietoisuutta ja tukemaan paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Yksinkertaisella päätöksellä kaupassa valita kotimainen tuote, tuet suomalaista yhteiskuntaa ja autat yrityksiä, kuten Soft Protector kasvamaan ja kehittymään ja tarjoamaan parempaa.

Paikallinen ei aina tarkoita kalliimpaa!

Tarjoammekin nyt suosittuja tuotteitamme alennettuun hintaan kampanjan ajan. Vain 10€ voit suojata kenkäsi, vaatteesi ja asusteesi Nahkasuoja 300 ml, Tekstiilisuoja 300 ml, Kenkäsuoja 300 ml sekä estää ikävän staattisen sähkön muodostumisen vaatteisiin tai kodin pinnoille Sähköisyydenpoistaja 300 ml.

* Tarjoukset voimassa 05.12.2018-9.12.2018

Älä myöskään unohda tuotteitamme, jotka ovat aina tarjolla alle 10€ hintaan! Tekstiilipesu 500 ml sopii kaikille vesipesua kestaville tekstiileille, hellävaraisella Silkki-, villa- ja untuvapesuaine 300 ml voit pestä niin villasukat, neuleet ja untuvatakit. Myös lemmikkikoteihin on omat tuotteensa Hajun- ja tahranpoistaja 300 ml ja Hajunpoistaja lemmikeille 300 ml

Kiitos kun valitset viisaasti, kiitos kun valitset Softcare-tuotteet!