Olen allergikko. Voinko käyttää tuotteitanne ja erityisesti suoja-aineita?

Kaikki tuotteemme kyllä sopivat allergisille, koska emme käytä mitään allergisoivia raaka aineita tai hajusteita. Jos kuitenkin on hyvin herkkä, voi suojauksen tehdä ulkona, niin alkoholin haju jää sinne kuivuessaan. Suojamme on turvallinen myös lapsille, siitä turvallisuusselostus sivuillamme. Valmistamme kaikki tuotteemme parhaista, luontoystävällisistä sekä allergisoimattomista raaka-aineista. Suojausta ei kuitenkaan sen alkoholintuoksun vuoksi kannata koskaan tehdä lasten tai lemmikkien […]

Kaikki tuotteemme kyllä sopivat allergisille, koska emme käytä mitään allergisoivia raaka aineita tai hajusteita. Jos kuitenkin on hyvin herkkä, voi suojauksen tehdä ulkona, niin alkoholin haju jää sinne kuivuessaan.

Suojamme on turvallinen myös lapsille, siitä turvallisuusselostus sivuillamme.

Valmistamme kaikki tuotteemme parhaista, luontoystävällisistä sekä allergisoimattomista raaka-aineista. Suojausta ei kuitenkaan sen alkoholintuoksun vuoksi kannata koskaan tehdä lasten tai lemmikkien läsnä ollessa. Kun tuoksu on haihtunut, suojapinta on täysin turvallinen niin vauvoille kuin lemmikeillekin, vaikka sitä nuoleskelisi.