Jälleenmyyjä suositteli meille ostettavaksi Softcare Verhoilusuojaa. Pitäisikö sen käsittelyn jälkeen pinta olla hajutonta ja minkä ajan jälkeen?

 Softcare Verhoilusuoja itsessään ei tuoksu, ainoastaan levitysvaiheessa tuotteessa oleva makeahko alkoholimainen tuoksu johtuen ns. kantoaineista. Mikäli kyseessä on Softcare Verhoilusuoja (eikä Vesipohjainen Verhoilusuoja), tuotteen tuoksu häviää tuntien kuluessa (tuuletus auttaa ja nopeuttaa tuoksun poistumista) ja käsitelty verhoilutekstiili on hajuton. Tuote ei siis tuoksu tai haise levitysvaiheen ja kuivumisen jälkeen – verhoilutekstiilin suojaus on hajuton. Täysin […]

 Softcare Verhoilusuoja itsessään ei tuoksu, ainoastaan levitysvaiheessa tuotteessa oleva makeahko alkoholimainen tuoksu johtuen ns. kantoaineista. Mikäli kyseessä on Softcare Verhoilusuoja (eikä Vesipohjainen Verhoilusuoja), tuotteen tuoksu häviää tuntien kuluessa (tuuletus auttaa ja nopeuttaa tuoksun poistumista) ja käsitelty verhoilutekstiili on hajuton. Tuote ei siis tuoksu tai haise levitysvaiheen ja kuivumisen jälkeen – verhoilutekstiilin suojaus on hajuton.

Täysin suomalaisena yrityksenä meitä ohjaavan ideologiamme on kehittää tuotteita, joissa sekä kuluttajien terveys, tuotteiden turvallisuus, ympäristövaikutus että toiminnallisuus ovat ensiarvoisesti huomioitu.