Toimiiko tuo sähköisyydenpoistaja myös verhoihin, jotka liimaantuvat seinään? Entä soveltuuko peililiukuoviin?

Softcare Sähköisyydenpoistaja toimii kaikilla sähköistyvillä pinnoilla, niin tekstiileillä kuin kovillakin pinnoilla. Varsinkin talviaikaan tekokuidut ja muut sähköistyvät pinnat tarttuvat ja sähköistyvät ilman kuivuudesta johtuen. Softcare Sähköisyydenpoistaja toimii siten, että sitä suihkutetaan kevyesti sähköiselle pinnalle ja annetaan kuivua. Tässä tapauksessa voi sumuttaa kevyesti myös seinään. Kerta käsittely toimii yleensä jopa useita kuukausia ja kestää jopa pesun. Tuote sopii siis […]

Softcare Sähköisyydenpoistaja toimii kaikilla sähköistyvillä pinnoilla, niin tekstiileillä kuin kovillakin pinnoilla. Varsinkin talviaikaan tekokuidut ja muut sähköistyvät pinnat tarttuvat ja sähköistyvät ilman kuivuudesta johtuen.

Softcare Sähköisyydenpoistaja toimii siten, että sitä suihkutetaan kevyesti sähköiselle pinnalle ja annetaan kuivua. Tässä tapauksessa voi sumuttaa kevyesti myös seinään. Kerta käsittely toimii yleensä jopa useita kuukausia ja kestää jopa pesun.

Tuote sopii siis hyvin vaikkapa sisustustekstiileille, vaatteille, tv-ruutuun ja autoonkin. Sekä peilipinnoille.

Todennäköisesti, erityisesti levitykseen käytetään nukkaamatonta liinaa kuten mikrokuituliinaa, Softcare Sähköisyydenpoistaja myös puhdistaa lasipintoja.

Levitys voisi tapahtua suihkuttamalla Softcare Antistatic -tuotetta nukkaamattomaan liinaan, ja levittämällä se tällaisella liinalla lasin pintaan.