Olen ostanut Softcare Tekstiilien hoitopakkauksen, miten sitä tulee käyttää?

 Tekstiilien hoitopakkauksessa on Tekstiilien Verhoilusuoja ja Tekstiilipesu. Jos tekstiileissä on tahroja, kannattaa se pestä ensin pesulla, jos tekstiilit ovat uusia, suosittelemme suojaamaan sen ensin. Pesua käytetään siten, että tuotetta sumutetaan likaantuneelle pinnalle ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Pinta pyyhitään puhtaalla, kostealla froteeliinalla liinaa välillä huuhdellen. Kun poistat tahraa, tee puhdistus aina tahran ulkoreunasta sisäänpäin […]

 Tekstiilien hoitopakkauksessa on Tekstiilien Verhoilusuoja ja Tekstiilipesu. Jos tekstiileissä on tahroja, kannattaa se pestä ensin pesulla, jos tekstiilit ovat uusia, suosittelemme suojaamaan sen ensin.

Pesua käytetään siten, että tuotetta sumutetaan likaantuneelle pinnalle ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Pinta pyyhitään puhtaalla, kostealla froteeliinalla liinaa välillä huuhdellen. Kun poistat tahraa, tee puhdistus aina tahran ulkoreunasta sisäänpäin sitä levittämättä. Yksittäistä tahraa poistettaessa vältyt vesiringin syntymiseltä, kun lopuksi häivytät märän ja kuivan rajapinnan kostuttamalla kevyesti rajatun alueen, esim. saumasta saumaan tai koko tyynyn pinnan. Hankauskestävyyden voit testata hankaamalla kostutettua aluetta froteeliinalla. Jos pinta nyppyyntyy, älä hankaa voimakkaasti. Värinkeston voit testata hankaamalla kostutettua paikkaa valkoisella kankaalla. Jos kankaaseen irtoaa väriä, tee pesu erityisen varovasti tai jätä se kokonaan ammattilaisen tehtäväksi.

Kun peset nukkapintaista kangasta, pyyhi nukka kosteana yhdensuuntaiseksi, jotta lopputulos on tasainen. Vältä aina liikaa kastelua ja anna kalusteen kuivua ilmavasti.
Lue lisää pesusta tästä.

Tekstiilisuojaa tulee käyttää hyvin tuuletetussa tilassa n. 15 cm:n etäisyydeltä tasaisesti sumuttaen kuivalle, puhtaalle pinnalle, kunnes pinta on kostea, mutta ei läpimärkä. Testaa ensin värinpitävyys näkymättömään kohtaan ja suojaa ympäristö sumutettaessa. HUOM. Anna kuivua ilmavasti vähintään 2 h.

Katso tästä myös lyhyt video tekstiilisuojauksesta.