Miten puhdistan paperinarumattoon tulleet läikät?

Paperilankamatot on tehty paperilangasta ja ilman toimivaa suojausta imevät likaa ja etenkin rasvaa melko helposti. Woodnotesin matot on suojattu tehtaalla Softcare suojalla, mutta se kuluu käytössä hiljalleen pois kestäen käytöstä riippuen 2-4 vuotta. Puhtaan maton voi suojata uudelleen huonekalukaupoista ja mattoliikkeistä saatavalla Softcare Mattosuojalla. Jos rasvatahra ei lähtenyt pesulassa, voi tahraa varovasti yrittää liuottaa meidän […]

Paperilankamatot on tehty paperilangasta ja ilman toimivaa suojausta imevät likaa ja etenkin rasvaa melko helposti. Woodnotesin matot on suojattu tehtaalla Softcare suojalla, mutta se kuluu käytössä hiljalleen pois kestäen käytöstä riippuen 2-4 vuotta. Puhtaan maton voi suojata uudelleen huonekalukaupoista ja mattoliikkeistä saatavalla Softcare Mattosuojalla. Jos rasvatahra ei lähtenyt pesulassa, voi tahraa varovasti yrittää liuottaa meidän erikoistahranpoistajalla Softcare Tahranpoistaja Prolla. Sitä saa meiltä Espoosta noutamalla tai tilaamalla verkkokaupasta.

Ainetta laitetaan tahran päälle esim. pumpulitupolla tai muulla pienellä liinalla, annetaan vaikuttaa hetken ja huuhdellaan pois tarkasti.

Aine on erittäin tehokas, joten täytyy ensin kokeilla värien kestävyys näkymättömään paikkaan. Tällä rasva lähtee.

Älä koskaan kastele liikaa paperilankamattoa.

KysVas_homeenestoaine