Softcare tekstiilisuoja jätti kangaskenkiin harmaita laikkuja, miten nyt toimitaan?

 Softcare Tekstiilisuoja oli juuri oikea valinta, joten se ei ole syynä vaalenemiseen. On muutamia mahdollisuuksia, käytit liikaa suojaa: Suojaa tarvitaan vain sen verran, että pinta kostuu. Jos tuotetta käytetään liikaa, ei se enää tartu pintaan, vaan se jää pintaan ylimääräisena. Tämä voi aiheuttaa harmaita jälkiä, mutta ne lähtevät melko helposti pois aineella kostutetulla liinalla tasoittaen […]

 Softcare Tekstiilisuoja oli juuri oikea valinta, joten se ei ole syynä vaalenemiseen. On muutamia mahdollisuuksia, käytit liikaa suojaa: Suojaa tarvitaan vain sen verran, että pinta kostuu. Jos tuotetta käytetään liikaa, ei se enää tartu pintaan, vaan se jää pintaan ylimääräisena. Tämä voi aiheuttaa harmaita jälkiä, mutta ne lähtevät melko helposti pois aineella kostutetulla liinalla tasoittaen kosteana.

Jos taas pinta on käsitelty jollain muovilla tai silikonioa sisältävällä tuotteella, niin ne eivät sovellu isopropanolin kanssa yhteen(= on suojan liuotinaine). Nämä jäljet voivat olla vaikeampia poistaa. Kannattaa koettaa Isopropanolia käyttäen kostealla liinalla. Softcare suoja on tarkoitettu pelkälle kankaalle ja aidolle nahalle, ei muovipinnoitetuille tai silikonipinnoitetuille.

Näistä viimeistelyistä tulisi aina kertoa tuoteselosteessa. Jos ette saa asiaa ratkaistua näillä keinoin, korvaamme aina tuotteemme aiheuttamat vauriot. Siinä tapauksessa voitte lähettää kengät meille ja tutkimme, mikä on syynä. Haluamme aina vastata tuotteidemme vaikutuksista eri materiaaleille. Vastaavaa ei ole ennen sattunut, joten toivon saavani palautteenne ja voimme toimia vahingon minimoimiseksi.