Noin 10 vuotiset nahkaiset Natuzzi nojatuolit ja sohva ovat alkaneet haurastua. Voiko hoitoaineillanne tehdä jotain?

 Softcare Hoitobalsami säännöllisesti käytettynä on nimenomaan suunniteltu palauttamaan nahan tarvitsemat luontaiset aineet, pitäen sen joustavana ja hyvässä kunnossa. Mikäli nahkasohva pestään ilman ja/tai sitä ei käsitellä hoitobalsamilla, nahkakalusteet ja asusteet alkaa ensin ikäänkuin kuivua ja myöhemmin lohkeilla/murtua. Kuivumisen pystyy yleensä vielä pysäyttämään, mutta murtunutta nahkaa on lähes mahdotonta korjata. Siksi säännöllinen käsittely hoitobalsamilla on erittäin […]

 Softcare Hoitobalsami säännöllisesti käytettynä on nimenomaan suunniteltu palauttamaan nahan tarvitsemat luontaiset aineet, pitäen sen joustavana ja hyvässä kunnossa. Mikäli nahkasohva pestään ilman ja/tai sitä ei käsitellä hoitobalsamilla, nahkakalusteet ja asusteet alkaa ensin ikäänkuin kuivua ja myöhemmin lohkeilla/murtua.

Kuivumisen pystyy yleensä vielä pysäyttämään, mutta murtunutta nahkaa on lähes mahdotonta korjata. Siksi säännöllinen käsittely hoitobalsamilla on erittäin suositeltava ja helppo ennaltaehkäisevä toimenpide.

Suosittelisimme käyttää Softcare Nahan Hoitobalsamia pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.