Soveltuvatko Softcaren nahan puhdistus- ja suoja-aineet luonnonväreillä värjätyille, pinnoittamattomalle fullgrain-nahalle?

 Fullgrain -nahka on samantyyppistä kuin aniliininahkakin, eli pehmeää ja pinnoittamatonta. Sen suojaukseen sopii erittäin hyvin Softcare Nahkasuoja. Kannattaa käyttää alkoholipohjaista, sillä se sopii paremmin. Pesuun soveltuu Softcare nahkapesu, joka on kiinteää pesuainetta ja saa 120 ml purkissa, joka sisältää myös pesusienen ja ohjeet. Aina, kun aloittaa uuden materiaalin käsittelyn, kannattaa tarkistaa sopivuus jossain näkymättömässä paikassa, […]

 Fullgrain -nahka on samantyyppistä kuin aniliininahkakin, eli pehmeää ja pinnoittamatonta. Sen suojaukseen sopii erittäin hyvin Softcare Nahkasuoja.

Kannattaa käyttää alkoholipohjaista, sillä se sopii paremmin. Pesuun soveltuu Softcare nahkapesu, joka on kiinteää pesuainetta ja saa 120 ml purkissa, joka sisältää myös pesusienen ja ohjeet. Aina, kun aloittaa uuden materiaalin käsittelyn, kannattaa tarkistaa sopivuus jossain näkymättömässä paikassa, kuten kantohihnan sisäpuoli tai sisäsauma. Luonnon väreillä värjäys ei sinällään ole hankala, jos vain väri on kiinnitetty, niin ettei se lähde pesussa ja käytössä pois.