Tahrat pois tekstiileistä!

Tahroja syntyy helposti arjen tiimellyksessä. Tahrat lähtevät helpoiten kun ne huomaa puhdistaa heti. Käytäthän tekstiilien puhdistukseen vain tekstiileille tarkoitettuja pesuaineita. Muut puhdistusaineet voivat vahingoittaa tekstiileitä.

Tahroja syntyy helposti arjen tiimellyksessä. Tahrat lähtevät helpoiten kun ne huomaa puhdistaa heti. Käytäthän tekstiilien puhdistukseen vain tekstiileille tarkoitettuja pesuaineita. Astianpesuaine ja muut puhdistusaineet voivat vahingoittaa tekstiileitä ja niitä on vaikea huuhdella pois.

Tahranpoistomenetelmä A

Kostuta tahra Softcare Tekstiilipesulla. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele kostealla pyyhkeellä pyyhkien tahraan päin välttääksesi tahran leviämistä. Kostuta tahranpoiston jälkeen pintaa estääksesi vesirantujen syntymistä. Voit myös sumuttaa pesuainetta suoraan puhdistusliinaan ja hangata sillä. Muista aina huuhdella pesuaine pois.

Tahranpoistomenetelmä B

Tahranpoisto Softcare tahranpoistoaineilla.

Poista Softcare tahranpoistoaineilla. Posta tahra riippuen sen laadusta Softcare Tahranpoistaja Pro:lla tai viinitahranpoistajalla. Muuten tahranpoisto edellä mainitulla tavalla. Todella vaikeat tahrat voi yrittää puhdistaa puhdistetulla bensiinillä, jota saa apteekista. Usein auttaa myös, että sumutat tahranpoistoainetta tahralle ja asetat päälle kuumassa vedessä kostutetun froteeliinan ja annat vaikuttaa jopa puoli tuntia. Poista sitten tahra.

Hedelmä- ja marjatahrat:

Elleivät tahrat lähde kylmällä vedellä tuoreeltaan, käytä menetelmää A tai B. Voit myös toistaa toimenpiteet, kunnes saavutat toivomasi tuloksen.

Kuulakärkikynä ja spriiliuokoinen tussi tai kynä:

Kun tahran poistaa heti, niink äytä Softcare viinitahranpoistajaa tai Softcare Tahranpoistaja Pro:ta. Jos pinta ei ole suojattu, yritä poistaa mahdollisimman pian tai käyttämällä menetelmää B.

Oksennus:

Pese ensin vedellä, sitten menetelmä A tai B, riippuen onko värjääviä aineksia.

Multa ja savi:

Anna kuivua ja imuroi kuivana. Jäljelle jääviin tahroihin käytä menetelmä B.

Suklaa ja kahvi:

Menetelmä A tai B.

Steariini:

Raaputa varovasti tylsällä veitsellä. Poista loput tahran päälle levitetyllä talouspaperilla ja lämpimällä silitysraudalla. Jos steariini on värillistä, ota lopuksi käyttöön menetelmä B.

Veri:

Sekoita 2 rkl ruokasuolaa 1 desilitraan kylmää vettä ja liota tahra pois.

Viini, maito, virvoitusjuomat:

Menetelmä B.

Virtsa:

Menetelmä A.

Kastikkeet ja öljyt:

Menetelmä A. Jos jää rasvajälkiä, niin menetelmä B tai vaikeissa tapauksissa ota yhteyttä info@www.softcare.fi.

Piki ja terva:

Menetelmä B. Vaikeissa tapauksissa ota yhteyttä meihin.