Softcare huoltaa, suojaa ja puhdistaa ulkokalusteet kesäkuntoon

Sofcaren valikoimassa on lähes 20 tuotetta, joilla voidaan pestä, suojata, puhdistaa ja hoitaa kaikenlaiset ulkokalusteet.

Sofcaren valikoimassa on lähes 20 tuotetta, joilla voidaan pestä, suojata, puhdistaa ja hoitaa kaikenlaiset ulkokalusteet

nainen ulkona

Muovikalusteet – aintwood ja polyrottinki
Antwoodille/muovipuulle on kehitetty kokonaan oma suoja-aineensa Aintwood Protector, joka suojaa kalusteiden pinnan tahrojen imeytymiseltä, sekä kuuman jättämiltä jäljiltä. Yksi käsittely suojaa aintwood kalusteita jopa kaksi vuotta.

Sofcare Wash & Wax on polyrottingin puhdistus- ja suoja-aine, joka myös suojaa kalusteet pesun yhteydessä lialta.

Teak- ja kovapuukalusteet
Puukalusteet on hyvä öljytä ainakin kerran kesässä. Softcare Puuöljy on korkealuokkainen ohut öljy joka imeytyy hyvin puuhun ja suojaa sitä auringolta ja sateelta. Talven jälkeen kalusteet on hyvä puhdistaa ensin huolellisesti Softcare Puupesuaineella ja mahdollisesti Softcare Homepesulla.

Kesäkalusteiden tekstiilit
Kesäkalusteiden istuintyynyt ja toppaukset ovat alttiina ruokatahroille ja ulkotilojen muille tahraajille kuten linnuille. Softcare Tekstiilisuoja tekee tyynyille likaa hylkivän pinnan ja jo syntyneet tahrat saa pois Softcare Tahranpoistajalla tai jos tarvitaan kokonaisvaltaisempaa pesua Softcare Ulkokalusteiden Verhoilupesulla, jolla lähtee esimerkiksi punaviini- ja kahvitahrat puuvillasta. Kaikkia tuotteita on helppo käyttää ja tekstiilisuojasta on saatavana myös hajuton versio.

Tiedustelut
Oy Soft Protector Ltd.
P.O.Box 100, FIN-02761 ESPOO
tel + 358 9 887 0430
info@www.softcare.fi
www.softcare.fi
www.hygisoft.com