Softcare ei sisällä pfos yhdisteitä

Softcare tuotteet ovat biohajoavia, testattuja ja turvallisia käytössä. Tuotekehityksessä on aina taustalla vastuullisuus niin luontoa kuin ihmisiä kohtaan.

Oikaisu

 

 

 

 

 

Softcare ja Helsingin Sanomien kirjoitus 11.11.2014

Softcare ja Helsingin Sanomien kirjoitus 11.11.2014 ja 12.11.2014 julkaistu oikaisu siihen osoittavat toimittajien ennakkoasenteet ja suhtautumisen vastuullisten valmistajien aineisiin.

Softcare tuotteiden tuotekehittelyssä on aina ollut taustalla vastuullisuus niin luontoa kuin ihmisiä, eli käyttäjiä kohtaan. Softcare-tuotteet eivät sisällä, eivätkä ole koskaan sisältäneet mitään jutussa mainittuja aineita, eikä niillä ole mainittuja vaikutuksia käyttäjille. Softcare suoja on luonnossa hajoava, turvallinen käyttää ja kaikinpuolin käyttöön sopiva. Olemme teettäneet ja aineista on myös muita puolueettomia tutkimuksia osoittaen niiden turvallisuuden käytössä niin vauvoille kuin eläimillekin, eli kaikille. Tuotteet eivät myöskään allergisoi.

Kyseessä olevan jutun kirjoittanut vapaa toimittaja soitti meille n. 2 viikkoa sitten ja selitimme hänelle todella seikkaperäisesti, miten Softcare tuotteet valmistetaan. Kerroimme myös, että ne eivät sisällä mitään hänen kysymiään aineita kuten PFOS-yhdisteitä. Kun juttu nyt ilmestyi, oli tekstiilisuojat laitettu kategorisesti myrkyiksi ja esimerkkinä Softcare tuotepakkaus. Valitettavasti jutusta sai siis sen käsityksen, että myös Softcare tuotteet sisältäisivät näitä haitallisia yhdisteitä.

Alkuperäinen artikkeli tästä http://www.hs.fi/kuluttaja/a1415593123303

Muistilista:

– Softcare tuotteet eivät sisällä pfos yhdisteitä

– Softcare tuotteet ovat biohajoavia

– Softcare tuotteet ovat testattuja ja turvallisia käyttää

– Softcare tuotteiden tuotekehittelyssä on aina ollut taustalla vastuullisuus niin luontoa kuin ihmisiä, eli käyttäjiä kohtaan