On aika valmistautua palaamaan töihin tai koulun

Kesä on melkein ohi ja on aika valmistautua palaamaan töihin tai koulun. Voi olla vaikeaa tottua päivittäisiin rutiineihin uudelleen: aikaiset herätykset, vähentynyt vapaa-aika ja enemmän siivoamista. Kahvi tippuu suosikki toimistopuseroosi, ärsyttävät mutaiset tahrat ilmestyvät lasten vaatteisiin ja koululaukkuihin, rasvatahroja kauluksessa ja takin hihoissa… Mutta on olemassa tapa tehdä elämästäsi helpompaa ja pitää lomailmapiiristä kiinni! Softcare […]

Kesä on melkein ohi ja on aika valmistautua palaamaan töihin tai koulun. Voi olla vaikeaa tottua päivittäisiin rutiineihin uudelleen: aikaiset herätykset, vähentynyt vapaa-aika ja enemmän siivoamista. Kahvi tippuu suosikki toimistopuseroosi, ärsyttävät mutaiset tahrat ilmestyvät lasten vaatteisiin ja koululaukkuihin, rasvatahroja kauluksessa ja takin hihoissa… Mutta on olemassa tapa tehdä elämästäsi helpompaa ja pitää lomailmapiiristä kiinni!

Softcare tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan suojan likaantumiselta kouluvaatteille, laukuille, lippiksille ja muille hatuille, takeille, työvaatteille sekä jalkineille. Kodintekstiilisuoja luo suojakerroksen, joka ei vaikuta tekstiilin väriin, sen hengittävyyteen tai syttyvyyteen.

Softcare Kodintekstiilisuojan käyttö on helppoa! Ravista pulloa, suihkuta kuivaan ja puhtaaseen pintaan 15 cm etäisyydeltä ja anna kuivua 2–3 tuntia ennen käyttöä. Käsittelyn jälkeen, testaa suojattua pintaa vesipisaralla varmistaaksesi, että se helmeilee pinnan päällä ja sitten suojaus on valmis! Suosittelemme tilan tuulettamista kuivumisen aikana ja värien kestävyyden testaamista näkymättömällä pinnalla. Yksi käsittely kestää 2–3 pesua.

Voit myös käyttää Softcare Kodintekstiilisuojaa huonekaluihin, mattoihin sekä auto-, asuntovaunu- ja venetekstiileihin.