Miten pidät bileasusi puhtaana?

Onko joku onnistunut käymään bileissä ilman yhtään vahinkoa? Yleensä, jos itse olet varovainen ja siisti, niin joku kaveri hiukan huppelissa törmää sinuun punaviinilasin tai drinksun kanssa. Kuulostaako tutulta? Mitä jos voisit antaa kaverille naurut lahjaksi iltasi turmelemisesta?

Onko joku onnistunut käymään bileissä ilman yhtään vahinkoa? Yleensä, jos itse olet varovainen ja siisti, niin joku kaveri hiukan huppelissa törmää sinuun punaviinilasin tai drinksun kanssa. Kuulostaako tutulta? Mitä jos voisit antaa kaverille naurut lahjaksi iltasi turmelemisesta? Se onnistuu suojaamalla asusteesi etukäteen Softcare tekstiilisuojalla. Suojatulta tekstiililtä neste juoksee pisaroiden pois jättämättä jälkeäkään. Ongelmana voi tietysti olla sen jälkeen matolla oleva tahra, mutta itse voit jatkaa bilettämistä entiseen malliin. Ehkä kaverisi otti opiksi ja ei enää pirskottele juomiaan.

Softcare tekstiilisuoja todella toimii ja sen käyttö on helppoa ja nopeaa ja sen teho kestää muutaman pesunkin, muistat vain suojata asusi ennen käyttöä tai heti uutena. Toisaalta, jos vahinko sattuu, kun unohdit suojauksen, Softcare tahranpoistajat ja pesuaineet toimivat jälkikäteen, puhdistamisesta on vain enemmän vaivaa kuin suojaamisesta. Tahrat ja lika kannattaa aina puhdistaa mahdollisimman tuoreena, sillä vanha pinttynyt tahra jää helposti pysyväksi.

Jos käytät vaatetta tai asua, joka ei vielä tarvitse puhdistusta, mutta siihen jäi rajun illan jälkeen esim. hien- tai tupakanhajua, voit poistaa nämä kätevästi Softcare Hajunpoistajalla. Se ei peitä hajua, vaan hajottaa sen aiheuttajan, jättäen jälkeensä vain puhtaan tuoksun. Ei sisällä mitään hajusteita tai muita allergisoivia aineosia.

Softcare tuotteita saat hyvin varustetuista tavarataloista ja erikoisliikkeistä sekä tietysti suoraan verkkokaupastamme www.softcare.fi