Hajunpoistaja & Sport Wash MAKE IT FRESH

Monelle meistä kesä on rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa, jolloin urheilua ja liikuntaa tulee ehkä harrastettua vähemmän kuin yleensä. Näin syksyn tullen treenikausi kuitenkin pyörähtää käyntiin todenteolla. Oli lajisi mikä tahansa, et voi välttyä hikisiltä vaatteilta ja varusteilta.

Monelle meistä kesä on rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa, jolloin urheilua ja liikuntaa tulee ehkä harrastettua vähemmän kuin yleensä. Näin syksyn tullen treenikausi kuitenkin pyörähtää käyntiin todenteolla. Oli lajisi mikä tahansa, et voi välttyä hikisiltä vaatteilta ja varusteilta, minä en ainakaan ole voinut. Joskus hienhaju vaan ei lähde pesemällä. Parhaita ovat ne hetket kun löytää edellisen viikon treenivaatteet vielä sieltä kassista pienestä mytystä. Ja ne lenkkarit, voi elämä sitä hajua mikä niissä on, ja pysyy. Sitten tein löydön. Softcarella on hajua poistava pyykinpesuaine. Se on tiivistettä, joten yhdellä pullolla pesee aika monta koneellista. Se ei vahingoita elastaania eikä joustokuituja vaan kaikki, ne kalliimmatkin, sporttivaatteet pysyvät kuosissaan.

Lenkkareihin ja kasseihin tehoaa parhaiten hajunpoistaja. Sitä löytyy kahdessa koossa, pienempi on kiva pitää mukana ja isompi löytyy kotoa. Hajunpoistajalla voi käsitellä myös autonpenkit aina aika ajoin. Minulla ainakin on välillä tapana huristella ne hikiset kamat päällä kotiin. Ja taas on astetta mukavampi harrastaa.