Mikä on varmin valinta nahkalaaduksi koiratalouden sohvaan?

 Nahka on erittäin hyvä ja kestävä materiaali, mutta se vaatii hyvää hoitoa pysyäkseen hyvänä. Nahkasohva sopii myös koiraperheeseen. Parempi on aina aito nahkapinta. Se on hoidettuna myös joustavaa verrattuna esim. Bonded leather-merkillä myytävään nahan jätteistä liimattuun ja polyuretaanilla päällystettyyn verrattuna. Tietysti kannattaa opettaa koira olemaan kuopimatta sohvalla, sillä kynnet terävinä saattavat narmuttaa nahan pintaa. Ei aniliininahkainenkaan […]

 Nahka on erittäin hyvä ja kestävä materiaali, mutta se vaatii hyvää hoitoa pysyäkseen hyvänä. Nahkasohva sopii myös koiraperheeseen.

Parempi on aina aito nahkapinta. Se on hoidettuna myös joustavaa verrattuna esim. Bonded leather-merkillä myytävään nahan jätteistä liimattuun ja polyuretaanilla päällystettyyn verrattuna. Tietysti kannattaa opettaa koira olemaan kuopimatta sohvalla, sillä kynnet terävinä saattavat narmuttaa nahan pintaa.

Ei aniliininahkainenkaan täysin poissuljettu ole koiraperheeltä. Sen kun kunnolla suojaa ja puhdistaa säännöllisesti, eikä anna lian pinttyä, niin toimii! Suojaus kyllä toimii siinä hyvin, ja kannattaa uusia kun on kulunut pois, 2-3 vuotta.

Myös tilapäisen suojan käyttö lempipaikoilla auttaa. Kun tietää riskit, niitä voi välttää.