Sopiiko softcare puuöljy sisäkalusteille myös leikkuulaudan öljyämiseen? Mitä se sisältää?

Kyllä, tuote soveltuu leikkuulaudoille. Softcare Puuöljy sisältää pellavaöljyä, jota tuotteessa on noin neljäsosa – loput haihtuvia, imeytymistä edistäviä apuaineita. Imeytymis/kuivumisaika puupinnan kovuudesta riippuen on noin 14 tuntia. Huom! Pakkauksen etiketissä on ohje levittämiseen käytetyn liinan kastelemisesta ja pesusta tuotteen levittämisen jälkeen. Tämä on kaikille pellavaöljyille luonnollinen ominaisuus, erityisesti jos levitykseen käytetty liina vain rutistettaisiin mytyksi ja […]

Kyllä, tuote soveltuu leikkuulaudoille. Softcare Puuöljy sisältää pellavaöljyä, jota tuotteessa on noin neljäsosa – loput haihtuvia, imeytymistä edistäviä apuaineita. Imeytymis/kuivumisaika puupinnan kovuudesta riippuen on noin 14 tuntia.

Huom! Pakkauksen etiketissä on ohje levittämiseen käytetyn liinan kastelemisesta ja pesusta tuotteen levittämisen jälkeen. Tämä on kaikille pellavaöljyille luonnollinen ominaisuus, erityisesti jos levitykseen käytetty liina vain rutistettaisiin mytyksi ja heitettäisiin sellaisenaan roskiin.