Nahkasohvassamme on kohta, johon vaatteet ja muut tekstiilit tarttuvat istuessa. Muuten sohvan kiiltävä pinta muuttuu mataksi tässä kohtaa. Onko teillä vinkkejä/tuotteita ongelman hoitoon?

 Kyseessä oleva virhe tulee silloin tällöin esiin nahkassa. Se johtuu siitä, että nahan ollessa luonnon materiaali, nauta on maannut jatkuvasti likaisessa paikassa ja ko. kohtaan on syntynyt ns. lantapalamisjälki. Tähän kohtaan kohtaan ei nahan muokkausaineet tartu normaalisti, joten se kohta hylätään prosessissa. Jos kuitenkin kohtaa ei ole kunnolla huomattu tai se on virheellisesti jäänyt vuotaan, […]

 Kyseessä oleva virhe tulee silloin tällöin esiin nahkassa. Se johtuu siitä, että nahan ollessa luonnon materiaali, nauta on maannut jatkuvasti likaisessa paikassa ja ko. kohtaan on syntynyt ns. lantapalamisjälki. Tähän kohtaan kohtaan ei nahan muokkausaineet tartu normaalisti, joten se kohta hylätään prosessissa. Jos kuitenkin kohtaa ei ole kunnolla huomattu tai se on virheellisesti jäänyt vuotaan, tapahtuu hoidossa ja käytössä juuei kuyvaamallasi tavalla. Jälkeenkään päin ei siihen voi millään käsittelyllä vaikuttaa, kuten ei muokkausvaiheessakaan. Sohvan verhoilijan pitäisi viimeistään se huomata ja jättää käyttämättä.

Jos sohva ei ole kovin vanha, kannattaa reklamoida liikkeen kautta valmistajalle. Tämän pitäisi hoitua takuuna jos valmistaja on vastuullinen.